ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η απόκτηση Ανάκογλου έχει δημιουργήσει “υπεροπλία” στη μεσαία γραμμή…

Η μεσαία γραμμή του Άρη, πρόκειται φέτος να κάνει την διαφορά, κυρίως λόγω των ονομάτων που την απαρτίζουν.

Ο Νίκος Αναστόπουλος θα έχει από εδώ και στο εξής έναν ευχάριστο πονοκέφαλο. Να διαχειριστεί τις πολλές επιλογές που έχει, ιδίως μετά και την προσθήκη στο “κιτρινόμαυρο” ρόστερ, του Δημήτρη Ανάκογλου.

Τάτος, Παυλίδης, Αντρέου, Ρόβας και κατά δεύτερο ρόλο ο Νέτο, είναι παίκτες που αγωνίζονται στις θέσεις της μεσαίας γραμμής, γεγονός που δείχνει την υπεροπλία που έχει πλέον ο φετινός Άρης.

Το σίγουρο είναι, ότι ο Νίκος Αναστόπουλος θα μπορεί στη συγκεκριμένη γραμμή να κάνει εύκολα rotation προκειμένου να είναι “φρέσκοι” οι ποδοσφαιριστές του, τόσο στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, όσο και στον θεσμό του Κυπέλλου, που αποτελεί φέτος εξίσου σημαντικό στόχο.

Είμαστε σίγουροι ότι ψάχνετε καιρό για να βρείτε τα καλύτερα προγνωστικά. Σταματήστε το ψάξιμο και μπείτε στο foxbet.gr, το σάιτ που παίζει με τις αποδόσεις, αλλά όχι με τα… νεύρα των αναγνωστών. Εδώ θα βρείτε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο, μπάσκετ (Ευρωλίγκα, Α1) τένις, ΝΒΑ, αμερικάνικα αθλήματα (Baseball, NFL, NHL) και Φόρμουλα 1. 

 

To Top