ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Πρίφτης ψάχνει 3αρι από Αμερική, όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοικτά

Ανεξαρτήτως της πορείας που θα έχουν οι υποθέσεις των Σάσα Βεζένκοφ και Νάτσο Μαρτίν ο Δημήτρης Πρίφτης εξακολουθεί να αναζητά παίκτη από την αμερικανική αγορά στην θέση “3”.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Έλληνας τεχνικός αναζητά παίκτη που να έχει εμπειρία από το υψηλό επίπεδο της Ευρώπης και υπάρχουν συγκεκριμένες περιπτώσεις που έχει ξεχωρίσει.

Ακόμα κι αν δεν αποκτηθεί Έλληνας παίκτης (π.χ. Βεζένκοφ, Τσαϊρέλης, για τον Γιάνκοβιτς δεν υπάρχουν πιθανότητες σήμερα) ο Άρης έχει τη δυνατότητα να κλείσει το ρόστερ του με τέσσερις μεταγραφές ξένων παικτών, δύο Αμερικανών και δύο κοινοτικών.

Όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοικτά, αλλά είναι γεγονός ότι εφόσον δυσκολεύει το σενάριο επιστροφής του Βεζένκοφ, τότε το πιο πιθανό σενάριο είναι η απόκτηση τεσσάρων ξένων.

Είμαστε σίγουροι ότι ψάχνετε καιρό για να βρείτε τα καλύτερα προγνωστικά. Σταματήστε το ψάξιμο και μπείτε στο foxbet.gr, το σάιτ που παίζει με τις αποδόσεις, αλλά όχι με τα… νεύρα των αναγνωστών. Εδώ θα βρείτε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο, μπάσκετ (Ευρωλίγκα, Α1) τένις, ΝΒΑ, αμερικάνικα αθλήματα (Baseball, NFL, NHL) και Φόρμουλα 1. 

To Top