ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Δυσκολεύει του Βεζένκοφ, αλλάζουν σκέψεις οι Καταλανοί!

Ο Σάσα Βεζένκοφ δύσκολα θα παίξει μπάσκετ στην Μπαρτσελόνα την επόμενη περίοδο. Δύσκολα, όμως, θα παίξει και στον Άρη, μετά τις τελευταίες σκέψεις που κάνουν οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα. 

Μπορεί χθες να δημοσιεύθηκε η πληροφορία από την El Mundo Deportivo περί προχωρημένων συζητήσεων του Άρη και της Μπαρτσελόνα, ωστόσο αυτό που προκύπτει από το περιβάλλον των κίτρινων είναι ότι οι Καταλανοί προσανατολίζονται να δώσουν τον 21χρονο φόργουορντ δανεικό σε κάποια άλλη ισπανική ομάδα, για να έχουν την δυνατότητα να τον “ελέγχουν” πιο άμεσα ή να τον συμπεριλάβουν στα ανταλλάγματα για την μεταγραφή του Άνταμ Χάνγκα από την Λαμποράλ Κούτσα.

Δεν υπάρχει ακόμα κάτι οριστικό και σίγουρα θα χρειαστούν μέρες μέχρι να προκύψει τελική εξέλιξη στην υπόθεση αυτή, όμως σήμερα τα δεδομένα είναι αυτά. Ο Άρης έχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για να ολοκληρώσει τις κινήσεις του και δεν πρόκειται να περιμένει… εσαεί την οριστική έκβαση αυτής της υπόθεσης.

Είμαστε σίγουροι ότι ψάχνετε καιρό για να βρείτε τα καλύτερα προγνωστικά. Σταματήστε το ψάξιμο και μπείτε στο foxbet.gr, το σάιτ που παίζει με τις αποδόσεις, αλλά όχι με τα… νεύρα των αναγνωστών. Εδώ θα βρείτε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο, μπάσκετ (Ευρωλίγκα, Α1) τένις, ΝΒΑ, αμερικάνικα αθλήματα (Baseball, NFL, NHL) και Φόρμουλα 1. 

To Top