Η απόφαση για το 99 στην ΚΑΕ συνδέεται και με το απαγορευτικό της FIBA

Η πορεία των πραγμάτων δείχνει πως ο Άρης και την επόμενη χρονιά θα παίξει έχοντας περιορισμούς στην απόκτηση παικτών λόγω του απαγορευτικού της FIBA. Είναι, όμως, δεδομένο ότι η διοίκηση περιμένει την οριστική απόφαση από το πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης για την υπαγωγή της ΚΑΕ στο άρθρο 99, απόφαση που αν είναι θετική, τότε ίσως δρομολογήσει εξελίξεις και προς το θέμα της FIBA.

Οι κίτρινοι γνωρίζουν πολύ καλά πως αυτή τη στιγμή είναι πολύ δύσκολο να βρεθούν χρήματα (περίπου 80-10 χιλιάδες ευρώ) για να δοθούν σε προκαταβολές διακανονισμών με τους παίκτες που έχουν προσφύγει στην FIBA και έχουν ζητήσει την απαγόρευση μεταγραφών της ομάδας. Είναι, όμως, πολύ πιθανό να αλλάξουν οι ισορροπίες και οι σκέψεις των ίδιων των παικτών, αν η ομάδα μπει στο άρθρο 99 και τότε ίσως είναι το κατάλληλο τάιμινγκ για να προχωρήσει η ΚΑΕ – και ορθώς σκέφτονται τα στελέχη της – σε νέες διαπραγματεύσεις με τους συγκεκριμένους παίκτες.

Αυτό σημαίνει ότι δεν έχει οριστικοποιηθεί πως την επόμενη χρονιά η ομάδα θα παίξει με απαγόρευση μεταγραφών. Σίγουρα οι πιθανότητες για το αντίθετο είναι λίγες, αλλά η διοίκηση της ΚΑΕ θα τις διεκδικήσει μέχρι τέλους.



To Top