ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η απόφαση του Γκάλινατ για επέμβαση “κρίνει” και την παρουσία του… Καρ

Η απόφαση του Ρομπέρτο Γκάλινατ για το αν θα υποβληθεί ή όχι σε χειρουργική επέμβαση, θα κρίνει ποιον θα αντικαταστήσει στο ρόστερ του Άρη ο Τζόναθαν Σταρκ (Γκάλινατ ή Καρ), που έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην κιτρινόμαυρη ομάδα.

Ο τραυματισμός του Αμερικάνου γκαρντ στο γόνατο, όπως σας ενημέρωσε χθες το PRESSARIS είναι πιο σοβαρός, όπως διαπιστώθηκε, μέσα από τις εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε.

Πριν την αναχώρηση της αποστολής των κιτρινόμαυρων για την Ιταλία πραγματοποιήθηκε σύσκεψη, στην οποία ήταν παρών και ο Γκάλινατ και αναλύθηκαν όλα τα δεδομένα και τα ενδεχόμενα για την κατάστασή του.

Το μπαλάκι βρίσκεται, πλέον, στην πλευρά του 26χρονου παίκτη, ο οποίος καλείται να αποφασίσει για το μέλλον του. Θα μπει στο χειρουργείο για να αποκατασταθεί το πρόβλημα, που αντιμετωπίζει (και να μείνει για ένα σημαντικό διάστημα εκτός παρκέ), το οποίο οφείλεται και στο ιστορικό, που είχε ή θα αγωνιστεί, πηγαίνοντας συντηρητικά.

Εδώ θα πρέπει να τονιστεί ότι στο δεύτερο ενδεχόμενο υπάρχει ο κίνδυνος να επιβαρυνθεί κι άλλο το γόνατο και να επιδεινωθεί η κατάστασή του.

Ο Σταρκ πάντως, είναι παίκτης με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Γκάλινατ, καθώς πρόκειται για combo guard, ενώ ο δεύτερος είναι καθαρόαιμος σούτινγκ γκαρντ.

Με την επιστροφή της αποστολής του Άρη σήμερα από την Ιταλία θα δρομολογηθούν οι οριστικές εξελίξεις, αφού ακολουθεί η σημαντική εκτός έδρας αναμέτρηση με το Μαρούσι (03/12, 17:15).

Είναι, πάντως, προφανές ότι ο Καρ δεν μπορεί να συνεχίσει στην ομάδα και ουσιαστικά μένει μέχρι να φύγει.

To Top