ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι δυο επιλογές για τον αντικαταστάτη του Βερστράτε

Στη διαχείριση της ομάδας ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ μπαίνει ένα ερωτηματικό σε ότι αφορά τον παίκτη που θα κληθεί να αντικαταστήσει τον Βερστράτε, μια και έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή στον αγώνα της Δευτέρας.

Η επιλογή έγινε με το σκεπτικό ότι θα ακολουθούσε ο αγώνας κυπέλλου με την ΑΕΚ και ο Άκης Μάντζιος προτίμησε να τον έχει πιο “φρέσκο” στο συγκεκριμενο ματς… Βέβαια στη συνέχεια είχαμε την αναβολή του αγώνα για τις 10 Ιανουαρίου.

Σε κάθε περίπτωση ο Έλληνας τεχνικός θα πρέπει να αναζητήσει τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Βέλγο και θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Ζουλ στα χαφ.

Η μια επιλογή που έχει είναι να επαναφέρει τον Νταρίντα σε θέση “οκταριού” και να αναζητήσει τον παίκτη που θα αγωνιστεί πίσω από τον Μορόν.

Η δεύτερη είναι να χρησιμοποιήσει βασικό για δεύτερη φορά στη δική του θητεία στον πάγκο, τον Τζούρασεκ που πέρασε ως αλλαγή την περασμένη Κυριακή.

Να δώσει δηλαδή την ευκαιρία στον Κροάτη να αποδείξει αν αξίζει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, τώρα που ξεπέρασε το πρόβλημα στη μέση και να αγωνιστεί πίσω από τον Μορόν σε πιο δημιουργικό ρόλο ο Νταρίντα.

To Top