Η απόφαση του δικαστηρίου με τις δυο απαγορεύσεις που αφήνει εκτεθειμένη την ΕΠΟ! (photo)

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Λάμπρος Σκόρδας κατά τη διάρκεια της έκτακτης συνέντευξης τύπου παρουσίασε και το έγγραφο της απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης!

Βάσει της απόφασης αυτής το δικαστήριο «ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ κάθε μέτρο αναγκαστικής εκτέλεσης σε βάρος της επιχείρησης της αιτούσας ΠΑΕ, για απαιτήσεις που γεννήθηκαν μέχρι την ημεροχρονολογία υποβολής της κύριας αίτησης (463/2014)».

Επίσης: “ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ προσωρινά την καταγγελία των ήδη υπάρχουσων διαρκών συμβάσεων καθώς και την εκτέλεση κάθε μέτρου διοικητικού, φορολογικού ή απόφασης διαιτητικού οργάνου.

Στις εν λόγω απαγορεύσεις συναίνεσε με προφορική του δήλωση και ο νομικός παραστάτης του ΙΚΑ (ΑΜ 3411), ο οποίος επιθυμεί την ευόδωση αίτησης χορήγησης προσωρινής διαταγής”.

Γίνεται αντιληπτό το κατά πόσο μένει εκτεθειμένη η ΕΠΟ, όταν γίνεται η αναφορά σε αποφάσεις διαιτητικού οργάνου. Πρόκειται για την ίδια ακριβώς απόφαση, όπως εκείνη της 21ης Σεπτεμβρίου 2012, όταν είχε μπει με την προηγούμενη αίτηση η ΠΑΕ Άρης, ενώ είναι άξιο αναφοράς το γεγονός ότι στην πρόσφατη απόφαση υπάρχει αναφορά και στην συναίνεση του ΙΚΑ που δεν υπήρχε στην πρώτη αίτηση!

To Top