ΜΠΑΣΚΕΤ

Η αρχή με Κολοσσό και ακόμα τρία παιχνίδια στο Παλέ για τον Α’ γύρο με το «πρέπει» της νίκης για τον Άρη

Μετά από τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα, ο Άρης, με ότι προβλήματα κι αν αντιμετωπίζει, οφείλει να κερδίσει το Σάββατο τον Κολοσσό στο Παλέ.

Έχοντας ρεκόρ 1-4 στις πέντε πρώτες αγωνιστικές ο Άρης δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες, ιδίως στην έδρα του. Η επιστροφή στις νίκες πρέπει να γίνει κόντρα στον Κολοσσό το Σάββατο (15.45) σε ένα must win παιχνίδι, όπου το Παλέ πρέπει να γεμίσει. Και αν γίνει αυτό τότε αναμένεται να παίξει τον δικό του ξεχωριστό ρόλο.

Παρά την απουσία του Λευτέρη Μποχωρίδη, η οποία είναι δεδομένη για περίπου ακόμα έναν μήνα, οι «κιτρινόμαυροι» πρέπει να κάνουν τα πάντα σε άμυνα και επίθεση προκειμένου να πάρουν τους δύο βαθμούς κόντρα στους Ροδίτες για να ανασάνουν βαθμολογικά.

Μέχρι το τέλος του Α’ γύρου ο Άρης έχει τέσσερα παιχνίδια στην έδρα του τα οποία πρέπει να τα κερδίσει. Η αρχή γίνεται με τον Κολοσσό, ακολουθεί ένας δύσκολος αγώνας κόντρα στο Περιστέρι (24/11) και έπειτα οι αναμετρήσεις με Πανιώνιο (07/12) και Λαύριο (21/12), δύο ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή τους.

Ενδιάμεσα παρεμβάλλονται τα εκτός έδρας παιχνίδια στη Λήμνο (16/11), στο Ρέθυμνο (30/11) και στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ (14/12), στα οποία ο Άρης θα πρέπει να πάρει (τουλάχιστον) μία νίκη, ούτως ώστε στο τέλος του 2019 να νιώθει πιο άνετος απ’ ότι σήμερα.

To Top