ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η επιστροφή του Μόρις δίνει λύσεις στον Μαρκόπουλο

Μετά από 17 ημέρες ο Τζέιλεν Μόρις μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων χωρίς να αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αχίλλειο και τέθηκε στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου για το σαββατιάτικο κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στον Κολοσσό.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Η επιστροφή του Αμερικανού γκαρντ/φόργουορντ αναμένεται να δώσει πολλές λύσεις στο παιχνίδι του Άρη, τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση, αποτελώντας μία επιπλέον ποιοτική επιλογή για τον έμπειρο προπονητή.

Αρχικά και εφόσον ο Μόρις βρίσκεται σε καλή κατάσταση, θα προσδώσει φρεσκάδα, ενέργεια και ταχύτητα στο παιχνίδι της ομάδας και δη στην περιφέρεια.

Επιθετικά και με εξαίρεση το παιχνίδι στη Λάρισα όπου αγωνίστηκε για 13’ τραυματίας στο πρώτο ημίχρονο, ο Μόρις στους πρώτους δύο αγώνες του πρωταθλήματος είχε 11 και 23 πόντους κόντρα σε ΠΑΟΚ και Ηρακλή αντίστοιχα αγωνιζόμενος για 32’ κατά μέσο όρο.

Επιπλέον αναμένεται να βοηθήσει και στον αμυντικό τομέα και συγκεκριμένα στην αντιμετώπιση των επιθετικών όπλων του Κολοσσού στην περιφέρεια: του Ντόνοβαν Τζάκσον (15,2π.), Λασάν Κρομά (12,2π.), Τάιρον Μπρέιζελτον (9,6π.) και Μάικ Μπρούσεβιτς (7,6π.), ενώ σημαντική είναι και η συνεισφορά του στα ριμπάουντ με 4,3 ανά παιχνίδι.

To Top