ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ατάκα του Βαλεριάνου και τα “θέλω” του Άρη

Το συμβόλαιο του Γιώργου Βαλεριάνου με τον Άρη ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και ήδη έχει εκφραστεί από πλευράς “κιτρινόμαυρων” το ενδιαφέρον για επέκτασή του.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Φυσικά, ακόμα είναι νωρίς για να υπάρξει επίσημη συζήτηση ανάμεσα στις δύο πλευρές, όμως δεν αποκλείεται αυτό να γίνει άμεσα, ειδικά μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο. Άλλωστε στον Άρη εκτιμούν πολύ την φετινή του προσπάθεια και δεν έχουν κρύψει την επιθυμία τους να τον διατηρήσουν στο ρόστερ.

Ο διεθνής πλέον μπακ του Άρη “αρέσει” και σε άλλες ομάδες από τη στιγμή που το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

Μάλιστα και ο ίδιος χθες δεν θέλησε να σχολιάσει ιδιαιτέρως το ενδεχόμενο παραμονής του στην ομάδα. Αρκέστηκε στο να χαμογελάσει όταν του έγινε σχετική ερώτηση και μετά από λίγα δευτερόλεπτα… σιωπής, να πει: “Θα το δούμε…”.

Ο ίδιος πάντως δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να μείνει στην ομάδα, καθώς εκτιμά το γεγονός πως φέτος έζησε μία ιδιαίτερη σεζόν και ειδικά στο δεύτερο μισό, όπου ήταν και το “εισιτήριό” του για την Εθνική ομάδα.

To Top