ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ατυχία του Σάσα, η προσπάθεια να βρει ρυθμό και η συμμετοχή του που θα κριθεί την τελευταία στιγμή!

Άτυχος στάθηκε ο Λούκας Σάσα, καθώς ενώ τις προηγούμενες δύο εβδομάδες προσπάθησε να βελτιωθεί ώστε να βρει και πάλι τον καλό του εαυτό, ενοχλήσεις στην μέση, έχουν θέσει εν αμφιβόλω την συμμετοχή του στο σημερινό ματς.

Ο Βραζιλιάνος μέσος δεν ξεκίνησε ιδανικά την φετινή σεζόν. Οι εμφανίσεις του μέχρι στιγμής δεν θυμίζουν -ακόμα- τον ποδοσφαιριστή που πέρσι ήταν από τους διακριθέντες της ομάδας, όμως, δεν έχει πάψει σε καμία των περιπτώσεων η εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του. Συν τις άλλοις, αντιμετώπισε και μικροπροβλήματα (όπως οι ενοχλήσεις στον προσαγωγό στον αγώνα με τον ΠΑΣ) που δεν του επέτρεψαν να βρει ρυθμό στο παιχνίδι του, καθώς έχασε αρκετές προπονήσεις.

Από την στιγμή που αναβλήθηκε ο αγώνας με την Λάρισα, ο 30χρονος μέσος είχε περαιτέρω χρόνο να βελτιώσει την φυσική του κατάσταση, χωρίς να χάσει κάποιο παιχνίδι της ομάδας. Και αυτό έκανε. Ωστόσο, την Τετάρτη ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση οι οποίες δεν του επέτρεψαν να προπονηθεί τα τελευταία 24ωρα όπως θα ήθελε ο ίδιος.

Η συμμετοχή στο σημερινό ματς με τον Αστέρα Τρίπολης θα κριθεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, με τον Άκη Μάντζιο να έχει ωστόσο εναλλακτικές επιλογές για την μεσαία γραμμή. Επομένως, δεν αποκλείεται να μην ρισκάρει με τον Βραζιλιάνο, τον οποίο ίσως και να αφήσει στον πάγκο, αν το ιατρικό τιμ δώσει το “ΟΚ” πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αλλαγή.

 

To Top