ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Προπονήσεις μετ΄εμποδίων λόγω κορωνοϊού, ζητούμενο να μην φανεί επηρεασμένος ο Άρης…

Ο Άκης Μάντζιος μαζί με τους συνεργάτες του κατέβαλλαν μεγάλη προσπάθεια τις τελευταίες δύο εβδομάδες, ώστε να μην επηρεαστεί σημαντικά η ομάδα από τα εμπόδια που προέκυψαν λόγω κορωνοϊού.

Είναι απολύτως λογικό να επηρεάζεται ο ρυθμός μίας ομάδας (όποιος κι αν είναι αυτός) όταν υπάρχουν τέτοιοι αστάθμητοι παράγοντες που δεν επιτρέπουν την διεξαγωγή ενός αγώνα, αλλά και προπονήσεων με αρκετές απουσίες και δυσκολίες.

Επτά ποδοσφαιριστές της ομάδας έλειπαν από τις προπονήσεις την πρώτη εβδομάδα, με τους περισσότερους να μπαίνουν σε αυτές κατά την διάρκεια αυτής που ολοκληρώνεται σήμερα, ωστόσο, είναι ερωτηματικό η ετοιμότητά τους. Ήταν σε καραντίνα, ενώ μέχρι και τα δεύτερα τεστ να βγουν αρνητικά άρχισαν από την περασμένη Τρίτη να κάνουν ατομικές προπονήσεις. Η λογική λέει, πως ο Άκης Μάντζιος δεν θα τους συμπεριλάβει στα αρχικά του πλάνα.

Από εκεί και πέρα, την προηγούμενη εβδομάδα και για λίγα 24ωρα οι παίκτες που δεν νόσησαν έκαναν προπονήσεις ανά γκρουπ, με την πρώτη ομαδική να γίνει το προηγούμενο Σάββατο.

Αυτό που προσπάθησε ο 50χρονος προπονητής είναι να κρατήσει, όσο το δυνατόν περισσότερο, σε φόρμα τους παίκτες που είχε στην διάθεσή του, προκειμένου να μην επηρεαστούν σημαντικά και σήμερα απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης να έχουν την εικόνα που πρέπει για να έρθει το νικηφόρο αποτέλεσμα.

To Top