ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Να συνεχίσει από εκεί που… σταμάτησε! Στόχος του Άρη να παραμείνει μόνος στην κορυφή με το 5ο τρίποντο (PRESSARIS, 15:00)

Επιστροφή στη δράση για τον Άρη, που μετά το… αναγκαστικό ρεπό του προηγούμενο Σαββατοκύριακου, αντιμετωπίζει σήμερα (PRESSARIS, 15:00, ΝS1) τον Αστέρα Τρίπολης στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για την 7η αγωνιστική της Super League.

Οι “κιτρινόμαυροι” θα αναζητήσουν απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο (10 βαθμούς σε 5 αγώνες) το 5ο φετινό τους “τρίποντο” (σε έξι ματς) προκειμένου να συνεχίσουν να είναι μόνοι πρώτοι στην βαθμολογία της Super League, καθώς από χθες είναι “συγκάτοικοι” με τον Ολυμπιακό (κέρδισε τον Απόλλωνα Σμύρνης) στους 13 βαθμούς.

Οι τελευταίες δύο εβδομάδες ήταν αρκετά δύσκολες για τον Άκη Μάντζιο, που είδε την ομάδα του να αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα απουσιών, καθώς υπήρξαν θετικά κρούσματα κορωνοϊού. Αυτός ήταν και ο λόγος που αναβλήθηκε η αναμέτρηση με την Λάρισα το περασμένο Σάββατο στο Αλκαζάρ.

Ο στόχος, ωστόσο, σήμερα είναι συγκεκριμένος. Στην επιστροφή του στο “Κλεάνθης Βικελίδης” ο Άρης θέλει να συνεχίσει ουσιαστικά από εκεί που σταμάτησε πριν τα θετικά κρούσματα. Στις νίκες, δηλαδή, όπως είχε κάνει και απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης στους “Ζωσιμάδες” που τον είχαν φιλοξενήσει λόγω εργασιών στον αγωνιστικό χώρο του Χαριλάου.

Ο Λούκας Σάσα ακολούθησε χθες συντηρητικό πρόγραμμα και η συμμετοχή του στην αναμέτρηση με την πελοποννησιακή ομάδα θα κριθεί την τελευταία στιγμή, ενώ να θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Λίντσεϊ Ρόουζ (συμπλήρωσε τέσσερις κάρτες).

Ο Βασίλης Φωτιάς από τον σύνδεσμο Πέλλας ορίστηκε διαιτητής στο παιχνίδι του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης.

Στο πλευρό του ως βοηθοί θα είναι οι Αντώνης Σινιοράκης (Χανιά), Γιώργος Χριστάκογλου (Χαλκιδικής) και 4ος θα είναι ο Γιώργος Βρέσκας (Πιερίας). Στο VAR ορίστηκαν ο Κωνσταντίνος Κοτσάνης (Δράμας) και βοηθός του ο Χρήστος Μπαλτάς (Αχαΐας), με παρατηρητή τον Άλαν Σνούντι, ο οποίος είναι μέλος της ΚΕΔ και δεξί χέρι του Κλάτενμπεργκ.

To Top