Η αφιέρωση, η όαση και η συγκινητική στιγμή

Ήταν το… λιγότερο, το στοιχειώδες που μπορούσε να κάνει απέναντι στον ποδοσφαιρικό του… πατέρα. Τέτοιος ήταν για τον Γιάννη Γιαννιώτα ο Στέφανος Γιώρης. Στον σημερινό εφιάλτη του Άρη, το αγωνιστικό Βατερλό υπήρχε μια και μοναδική στιγμή που ξεχώρισε. Ανθρώπινη, συγκινητική. 100% κιτρινόμαυρη, την οποία δεν μπορεί να ξεθωριάσει οποιαδήποτε βαρύ σκορ και οποιαδήποτε αρνητική εμφάνιση. 

Παίξε μπάλα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ! Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Ήταν η στιγμή που ο Γιάννης Γιαννιώτας  πέτυχε το 4-1. Πανηγύρισε το γκολ με ξεχωριστό τρόπο. Ποιος ήταν αυτός; Αφιερώνοντάς τον στον Στέφανο Γιώρη που έφυγε από τη ζωή την Μεγάλη Παρασκευή! Στον άνθρωπο που τον βοήθησε τόσο, από αυτόν που πήρε στα χέρια του το βραβείο για τη βράβευσή του μετά τον αγώνα με τον ΟΦΗ, όταν ο Γιώρης ήταν καθηλωμένος στο κρεβάτι του νοσοκομείου. Μεγάλη στιγμή, έντονα συναισθηματικά φορτισμένη.

Ο νεαρός επιθετικός σήκωσε τη φανέλα του για να φανεί το μήνυμα που είχε γράψει και αναφερόταν στον Στέφανο Γιώρη: «Θα σε θυμόμαστε για πάντα κ. Στέφανε»… Ήταν το λιγότερο που μπορούσε να κάνει ο 19χρονος επιθετικός για τον άνθρωπο που αναμόρφωσε τα τμήματα υποδομής και βοήθησε ιδιαίτερα τον ίδιο. Την ίδια ώρα, ο Βοσκάκης… έσπευσε, βέβαια, να του δείξει την κίτρινη κάρτα!

Σε κάθε περίπτωση ήταν μια όαση στον σημερινό εφιάλτη. Όπως όαση ήταν και η απόδοση του Γιάννη Γιαννιώτα. Κρίμα που αυτό το γκολ δεν συνοδεύτηκε με μια νίκη. Τέτοια που θα έκανε, τον Στέφανο Γιώρη εκεί ψηλά ακόμη και να την… πανηγυρίσει!

To Top