Η βελτίωση έρχεται με εμπιστοσύνη, αλήθεια και συνεργασία

Καλό μήνα σε όλους!

Ένα παιχνίδι, αυτό με τον Απόλλωνα Πατρών, τελείωσε. Παιχνίδι από το οποίο δεν θέλω να θυμάμαι πολλά, ίσως μόνο τη νίκη που μας έφερε πιο κοντά στην 6η θέση στο τέλος της κανονικής διάρκειας. Είναι και αυτό πάντως στις ικανότητες μας ομάδας, να έχει δηλαδή την δυνατότητα να κερδίζει παρόλο που δεν αποδίδει όσο καλά θα μπορούσε και θα ήθελε.

Μπροστά μας έχουμε έναν αγώνα τον οποίο οι Αμερικανοί ονομάζουν “statement game”, ένα παιχνίδι στο οποίο μια ομάδα βάζει την σφραγίδα της, θέλει να δείξει τι εκπροσωπεί, τι πρεσβεύει μπασκετικά. Τέτοιο είναι το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και έτσι το βλέπω και εγώ και όλα τα υπόλοιπα παιδιά. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά ξέρουμε όλοι τι μπορούμε να πετύχουμε μέσα στο γήπεδο.

Έχω πίστη σε αυτήν την ομάδα, στους συμπαίκτες μου και στους προπονητές. Είμαι σίγουρος ότι θα παρουσιαστούμε καλύτεροι όχι μόνο στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αλλά σε όλα τα άλλα ως το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Η βελτίωση πρέπει να έρθει μέσα από την καθημερινή δουλειά στο γήπεδο, μέσα από την προσπάθεια όλων, μέσα από την εμπιστοσύνη, την αλήθεια και την συνεργασία. Αυτά είναι τα τρία χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει κάθε ομάδα, κάθε γκρουπ, όχι μόνο στο μπάσκετ ή το ποδόσφαιρο ή τον αθλητισμό, αλλά σε οποιονδήποτε άλλο χώρο που άνθρωποι συνεργάζονται μεταξύ τους για έναν κοινό στόχο και σκοπό.

Ως την επόμενη φορά που θα τα πούμε, να είστε καλά και να είστε σίγουροι ότι θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας, για να κάνουμε περήφανους αυτούς που ενδιαφέρονται πραγματικά για την ομάδα και είναι δίπλα μας.

 

To Top