“Η Γ΄ Εθνική δεν είναι λύση, να εξαντληθούν οι πιθανότητες για τη Β΄”

Ο πρόεδρος των “Ιερολοχιτών”, Κώστας Παπανικολάου μίλησε για την στάση που έχει ο κόσμος της ομάδας και τόνισε πως γίνεται προσπάθεια να βρεθεί οικονομικός παράγοντας, ο οποίος θα ανεβάσει την ομάδα στη Σούπερ Λιγκ.

Aναλυτικά όσα είπε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης:

Για την στάση των φιλάθλων: ” Υπάρχει μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα ότι οι φίλαθλοι θέλουν την Γ’ εθνική. Εμείς ψάχνουμε μια λύση με συναντήσεις για να βγάλουμε το καράβι από την φουρτούνα. Καμία Γ’ δεν θέλουμε και δεν είναι λύση. Εμείς αυτό που πιστεύουμε είναι πως πρέπει να εξαντληθούν οι πιθανότητες για την Β’ να βρεθεί ένας οικονομικός παράγοντας, να μας πάρει και να ανεβούμε. Αυτό που ακούγεται πως οι σύνδεσμοι θέλουν την Γ’ εθνική δεν υπάρχει. Εμείς την Τρίτη θα θέσουμε ξανά τα δεδομένα κάτω και να δούμε τι θα κάνουμε. Ο καθένας πρέπει να εκφράζει μια άποψη με βάση το καλό του Άρη και όχι το συμφέρον του”.

Για το αν μπορεί να ανταποκριθεί ο Πάνος Στεφανίδης: “Έχει πάρα πολλές δυσκολίες και δεν μπορεί να ανταποκριθεί. Το πρόβλημα είναι οικονομικό και ψάχνουμε κάποιο παράγοντα”.

Για την πιθανότητα αλλαγής ΑΦΜ: “Η λύση για ΑΦΜ και τραβεστί δεν υπάρχει περίπτωση. Έχουμε και εμείς δικηγόρους στον σύνδεσμο να ρωτήσουμε. Εγώ αυτό που θέλω να πω είναι πως δεν πάμε την ομάδα στην Γ’. Θέλουμε να βρεθεί ένας άνθρωπος και να παλέψουμε  Δεν υπάρχει πάντως περίπτωση  να δεχθούμε λύση όπου ο Άρης να μην είναι Άρης 1914. Κάποιοι θέλουν αυτή την λύση και δεν έχουν το θάρρος να το πούνε. Εμείς είμαστε 100% κάθετοι σε αυτό. Αν όλοι οι φορείς βάλουν κάτω τα προσωπικά τους θα βρούμε έναν οικονομικό παράγοντα”.

To Top