Η Γαλλία θέλει όμιλο στο Ευρωμπάσκετ 2015 με πρεσβευτή τον Πάρκερ!

Στη λίστα με τις επίσημες υποψηφιότητες για τους ομίλους του Eurobasket 2015, προστέθηκε και η Γαλλία, με τον Τόνι Πάρκερ να δηλώνει πως θα στηρίξει… την κίνηση.

Μετά την Ελλάδα και τη Σερβία, επίσημα το ενδιαφέρον της για να διοργανώσει όμιλο του Eurobasket 2015 κατέθεσε και η Γαλλία, με τον Τόνι Πάρκερ να παρίσταται στη συνέντευξη Τύπου και να δίνει ένα άλλο νόημα.

Οι “τρικολόρ” είχαν ενημερώσει επί των προθέσεων τους, αλλά αυτή τη φορά διοργάνωσαν συνέντευξη Τύπου, στην οποία παρέστη ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Jean-Pierre Siutat, αλλά και η υπουργός των σπορ, Najat Vallaud-Belkacem. Είναι η κυρία της φωτογραφίας, δίπλα στον Τόνι Πάρκερ, ο οποίος δήλωσε πως θα στηρίξει την υποψηφιότητα και η υπουργός τον ευχαρίστησε στο Twitter.

“Μπορώ να πω ότι τώρα είμαστε σε θέση να διεκδικήσουμε τη διοργάνωση” ήταν τα λόγια της εκπροσώπου της κυβέρνησης, “θα εκμεταλλευτούμε κάθε ευκαιρία που μας δίνεται να διοργανώσουμε μεγάλα αθλητικά γεγονότα, ώστε να δείξουμε τις ικανότητες μας ως χώρας σε αυτόν τον τομέα”.

Πηγή: sport24.gr

 

To Top