“Και μόνο η παρουσία του Γκάλη για μας είναι μεγάλη βοήθεια”

Ο νέος υπεύθυνος του αγωνιστικού τμήματος στον μπασκετικό Άρη, Νίκος Ζεϊμπέκης μίλησε για την συνεισφορά που περιμένει να έχει ο Νίκος Γκάλη και η παρουσία του στην προσπάθεια που γίνεται.

Ο κ. Ζεϊμπέκερ τόνισε στον “Αρένα” πως “περισσότερο τον ενημερώσαμε γιατί ήταν και η πρώτη φορά που τα είπαμε από κοντά για το πώς θέλουμε να λειτουργήσουμε και για το πώς σκεφτόμαστε να λειτουργήσουμε. Απώτερος σκοπός μας είναι να ξεχρεώσουμε τον σύλλογο και μετά να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω από ότι πέρυσι. Ο ίδιος μας είπε ότι παρακολουθεί, του είπαμε κάποια πράγματα, θα τα δει, θα τα σκεφτεί και έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας. Όπως σας είπε ήταν ουσιαστικά η πρώτη του ενημέρωση”.

Για το τι περιμένει ο Άρης από τον Νίκο Γκάλη: «Είναι και για τον Νίκο πρώτη γορά αλλά και για εμάς πρώτη φορά. Έχουνε γίνει πολλά καλέσματα στον Νίκο Γκάλη και είναι προς τιμή της σημερινή διοίκησης αλλά και του προέδρου που αποφάσισε να έρθει αυτή την δύσκολη στιγμή. Μόνο η παρουσία του , η γνώμη του, για μας είναι μεγάλη βοήθεια».

Για την περίπτωση του Παναγιώτη Γιαννάκη: «Είναι ένα μεγάλο ξεχωριστό κεφάλαιο και αυτό για τον Άρη. Δεν μπορούμε να υπερβούμε τα όρια μας, προσπαθούμε να εξιλεώσουμε τον Άρη όχι να τον ξαναχρεώσουμε. Σε οποιονδήποτε προπονητή και να πάρουμε πρέπει να τον σεβαστούμε και του πούμε τα πόσα χρήματα μπορούμε να δαπανήσουμε».

 

To Top