Η Γιουνάιτεντ είναι εδώ, η Λίβερπουλ αγνοείται! Νίκη με 2-1 στο ντέρμπι

Πήρε το ντέρμπι και την… καβάλησε! Η Γιουνάιτεντ ήταν ανώτερη, επικράτησε 2-1 της Λίβερπουλ και πήρε την πρώτη της νίκη στην Premier League, σε αντίθεση με τους «reds» που την αγνοούν σε 3 ματς!

Πανηγύρισε για πρώτη φορά στη σεζόν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, νίκη αγνοείται για τη Λίβερπουλ! Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι, επικράτησαν 2-1 των «reds» και έφτασαν τους 3 βαθμούς στην Premier League, ξεπερνώντας κατά έναν την αντίπαλό τους.
Στοχευμένο ματς από την ομάδα του Τεν Χάαγκ που σημάδεψε τους Άρνολντ, Γκόμες και χτύπησε από τη μεριά τους, ενώ αυτή του Γιούργκεν Κλοπ έκανε κάκιστη εμφάνιση και παρότι μείωσε με τον… ρέκορντμαν Σαλάχ (σσ. 10 γκολ κόντρα στη Γιουνάιτεντ), δεν κατάφερε να φτιάξει άλλη φάση για να βρει την ισοφάριση.

Χαρούμενος στις κερκίδες με τη νέα του ομάδα ο Κασεμίρο, στο 85’ έβαλε τον Ρονάλντο ο Τεν Χάαγκ ενώ στο ίδιο λεπτό μπήκε και ο Τσιμίκας στο ματς. Πρώτη νίκη της Γιουνάιτεντ επί της Λίβερπουλ στο πρωτάθλημα μετά τον Μάρτιο του 2018, ξανά τότε στο ίδιο γήπεδο και με το ίδιο σκορ!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν πολύ κοντά σε αυτό που θα ήθελε ο Έρικ τεν Χαχ, επικρατώντας με 2-1 της Λίβερπουλ χάρη στα γκολ των Τζέιντον Σάντσο και Μάρκους Ράσφορντ (μείωσε στο τέλος ο Μοχάμεντ Σαλάχ) και μάλιστα με τα δύο… μαύρα πρόβατα, τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Χάρι Μαγκουάιρ, να μην έχουν ανάμιξη στη διαμόρφωση του αποτελέσματος.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του σπουδαίου αγώνα, απέναντι σε μία αποδεκατισμένη Λίβερπουλ, που δεν είχε εύστοχη τελική στο 1ο ημίχρονο και ούτε κάποια πραγματικά απειλητική στιγμή από δημιουργία της σε όλο τον αγώνα.

Η πρώτη φετινή νίκη της Γιουνάιτεντ την έφερε πάνω από τους “κόκκινους” στη βαθμολογία της Premier League έπειτα από 3 αγωνιστικές.

Ο αγώνας πάντως είχε πλούσιο εξωαγωνιστικό περιεχόμενο, αφού πριν από τη σέντρα ανακοινώθηκε ο Καζεμίρο, ενώ έξω από το “Ολντ Τράφορντ” υπήρξε διαμαρτυρία χιλιάδων φιλάθλων κατά των Γκλέιζερ (ωστόσο δεν εισακούστηκε το κάλεσμα για μποϊκοτάζ).

To Top