Η γκάφα της ΕΠΟ με το Κύπελλο Ελλάδας

ΕΠΟ το μεγαλείο σου, δεν σε… τρομάζει ούτε ο Τσέχος Χούσεκ, ούτε κανένας υπερπαρατηρητής της UEFA και της FIFA και η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.

Στην Ομοσπονδία της εξυγίανσης, έδωσαν το δικαίωμα στις Κυπελλούχους των Ενώσεων όλης της χώρας να πάρουν μέρος στο Κύπελλο Ελλάδας, για την τρέχουσα περίοδο 2018-19, το διαφήμισαν αλλά στην ουσία έκαναν μία τρύπα στο νερό!

Όπως αναφέρει το to10.gr: “Σα να μην έφτανε το «χαράτσι» των 500 ευρώ ως παράβολο συμμετοχής, οι συγκεκριμένες ομάδες στα παιχνίδια της α’ φάσης που θα γίνουν στις 26 Αυγούστου, δεν θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τους πρώην επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που απέκτησαν τη θερινή περίοδο, οι οποίοι με την εμπειρία τους θα μπορούσαν να κάνουν τη διαφορά με αντιπάλους τις ομάδες της Γ’ Εθνικής.

Σύμφωνα με τον κανονισμό πρέπει να περάσει  ένας μήνας για να βγει δελτίο σε μεταγραφές πρώην επαγγελματιών ποδοσφαιριστών όσον αφορά τις ερασιτεχνικές ομάδες. Μόνο από την 1η Σεπτεμβρίου και μετά έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Έναν κανονισμό που είναι παλιός αλλά οι «φωστήρες» της ΕΠΟ που παίρνουν 7.000 ευρώ τουλάχιστον τον μήνα, δεν φρόντισαν να αλλάξουν.

Τι, δεν άλλαξαν όλοι οι κανονισμοί πριν από ένα χρόνο;

Έτσι, οι 41 από τους 53 Κυπελλούχους των Ενώσεων που θα πάρουν μέρος στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας για πρώτη φορά στην ιστορία τους, δεν θα είναι πλήρεις, θα στερηθούν των υπηρεσιών των πρώην επαγγελματιών που απέκτησαν πρόσφατα και στην τελική, θα παρουσιαστούν αποδυναμωμένες”.

To Top