ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιχειρηματικό deal Καρυπίδη με την κινέζικη Royal Group!

Mε ανακοίνωση της η ΠΑΕ Άρης φέρνει στο φως επιχειρηματικό deal του Θοδωρή Καρυπίδη, που ανοίγει άλλους ορίζοντες για τον κιτρινόμαυρο σύλλογο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ:

Σ’ ένα μεγάλο επιχειρηματικό deal προχώρησε σήμερα ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Θόδωρος Καρυπίδης, ο οποίος υπέγραψε 10αετές μνημόνιο συνεργασίας με τον πρόεδρο της φημισμένης κινέζικης Royal Group, Xiong Yong Liang.

H Royal Group εδρεύει στην πόλη Don Guan της Κίνας. Ο πρόεδρος του ομίλου Mr. Liang βρέθηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη, προσκεκλημένος του κ. Καρυπίδη και της αδερφής του Ειρήνης, προκειμένου να επισφραγίσουν τη συμφωνία.

Μια συμφωνία, που αφενός ανοίγει νέους επενδυτικούς ορίζοντες για τις δύο πλευρές και αφετέρου ενδυναμώνει περισσότερο τις -ούτως ή άλλως- φιλικές σχέσεις Ελλάδας και Κίνας. Το deal του κ. Καρυπίδη με τον Mr. Liang θα αφορά αρχικά στον τομέα του τουρισμού, των τροφίμων, αλλά και του τουριστικού αθλητισμού. Μελλοντικά θα δραστηριοποιηθούν και σε άλλους τομείς.

Να σημειώσουμε ότι στις 7 Νοεμβρίου ο κ. Καρυπίδης θα μεταβεί στην Κίνα, όπου θα παραβρεθεί σε μεγάλη έκθεση, που διοργανώνεται στη Σανγκάη και προσελκύει επενδυτές απ’ όλο τον κόσμο.

Στην ατζέντα των δύο πλευρών υπήρχε φυσικά και ο ΑΡΗΣ. Συμφωνήθηκε η ανάπτυξη του τουριστικού αθλητισμού μεταξύ της Θεσσαλονίκης και της Dong Guan σε επίπεδο ακαδημιών και για το λόγο αυτό ο Mr. Liang, μαζί με τους συνεργάτες του, ξεναγήθηκαν σήμερα στο ανακαινισμένο αθλητικό κέντρο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ στο Ν. Ρύσιο, παρουσία του κ. Καρυπίδη.

Έγινε ήδη συζήτηση για την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλητικού κέντρου, ενώ ο Mr. Liang έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τις ακαδημίες της ΠΑΕ, καθώς έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα τμήματα υποδομών και τις μικρές ηλικίες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι στο πρόσωπο τον Mr. Liang ο ΑΡΗΣ βρήκε έναν «ισχυρό» φίλο.

* Στη φωτογραφία ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Θόδωρος Καρυπίδης, παραδίδει στον Xiong Yong Liang μια αναμνηστική φανέλα της ομάδας μας με το όνομά του.

To Top