ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ποια είναι η Royal Group που έκανε το deal με τον Καρυπίδη

Πριν από λίγο ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ Άρης το επιχειρηματικό deal του Θοδωρή Καρυπίδη, που ανοίγει άλλους ορίζοντες για την κιτρινόμαυρο σύλλογο.

Η ΠΑΕ Άρης ενημέρωσε μάλιστα για το ποια είναι η Royal Group που “μπαίνει” στην καθημερινότητα πια του προέδρου της ομάδας.

Αναλυτικά:

“Η Royal Group δραστηριοποιείται σε περίπου 24 επιχειρηματικούς τομείς και μια από αυτές είναι η διαχείριση ξενοδοχείων 5 αστέρων στην Dong Guan. Ο Mr. Liang είναι επίσης πρόεδρος της Dong Guan Tourism Association και εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Dong Guan Merchants Association σε όλο τον κόσμο, που είναι ο μεγαλύτερος εμπορικός σύλλογος στο Dong Guan και αποτελείται από ιδιοκτήτες σχεδόν όλων των μεγαλύτερων εταιρειών στο Dong Guan και με την ένωση αυτή υπάρχει ιδιωτικό επενδυτικό ταμείο περίπου 3,9 δισεκατομμύρια ευρώ. Ο κ. Liang είναι ο ιδρυτής του ταμείου.

Πέραν των παραπάνω τίτλων, ο Mr. Liang είναι επίσης αντιπρόεδρος της Dong Guan Catering & Restaurant Association και ως μέρος της διάσημης κουζίνας Dong Dong, η οποία απολαμβάνει μεγάλη φήμη και αναγνώριση σε όλη την Κίνα.

Η Dong Guan είναι μια από τις πλουσιότερες περιοχές στην Κίνα ως εκ τούτου, αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους τουριστικούς πόρους στην Κίνα.

Η πόλη έχει την υψηλότερη πυκνότητα για ξενοδοχεία υψηλής κατηγορίας στην Κίνα (υπάρχουν πάνω από 50 απαριθμημένα ξενοδοχεία 5 και 4 αστέρων).

Τέλος, η αντιπροσωπεία του Mr. Liang επισκέφτηκε την Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, με την οποία είχαν εγκάρδια συνομιλία και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το Νοέμβριο με σκοπό τη συνεργασία των δύο πόλεων (Θεσσαλονίκης – Dong Guan) σε αθλητικό και πολιτιστικό επίπεδο”.

To Top