Η Γκλάντμπαχ “πλήγωσε” την Μπάγερν Μονάχου

Ο Νταγιό Ουπαμεκανό αντίκρισε την κόκκινη κάρτα μόλις στο 8ο λεπτό και η Μπάγερν Μονάχου πλήρωσε αυτή την αποβολή με την ήττα της με 3-2 στην έδρα της Γκλάντμπαχ, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Bundesliga, δίνοντας νέα σημασία στη διεκδίκηση του τίτλου, καθώς αν νικήσει αύριο η Ουνιόν Βερολίνου, στην έδρα της, τη Σάλκε, θα βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η αποβολή του Γάλλου σέντερ μπακ «πλήγωσε» την ομάδα της Βαυαρίας, η οποία προσπάθησε, αλλά δεν μπόρεσε να αντισταθμίσει το αριθμητικό μειονέκτημα.

Η Μπορούσια προηγήθηκε με τον Στιντλ (13′), οι πρωταθλητές ισοφάρισαν με τον Τσούπο-Μοτίνγκ (35′), αλλά στη συνέχεια οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν και πήραν τη μεγάλη νίκη με τα γκολ των Χόμφαν (55′) και Τουράμ (84′), ενώ η Μπάγερν μείωσε στο τελικό σκορ με γκολ του Τελ στις καθυστερήσεις.

Στο μεταξύ η Φράιμπουργκ επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και πήρε τη νίκη στην έδρα της Μπόχουμ με 2-0, ενώ η Λειψία κατάφερε να πάρει τη σπουδαία νίκη μέσα στην έδρα της Βόλφσμπουργκ με 3-0.

Τέλος, η Στουτγκάρδη με τον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο ξανά στο κέντρο της άμυνας της πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή εμφάνιση της και επικράτησε με 3-0 της Κολωνίας.

To Top