Η Γουέστ Χαμ προσφέρει 8ετές συμβόλαιο στον Ράις για να τον πείσει

Η Γουέστ Χαμ κάνει ό,τι μπορεί για να διώξει τις μεταγραφικές σειρήνες που ηχούν μελωδικά στα αυτιά του Ντέκλαν Ράις, με τον αγγλικό ραδιοφωνικό σταθμό “Talk Sport” να αποκαλύπτει την πρόταση των Λονδρέζων για νέο οκταετές συμβόλαιο.

Ο Ντέκλαν Ράις αποτελεί με διαφορά το ακριβότερο περιουσιαστικό στοιχείο της Γουέστ Χαμ, όντας πλέον ο ηγέτης στη μεσαία γραμμή της και έχοντας πλέον σταθερή παρουσία στην εθνική Αγγλίας επί Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, με την ομάδα του Λονδίνου να είναι αποφασισμένη να παίξει τα ρέστα της για να τον κρατήσει.

Ο 23χρονος διεθνής χρόνος έχει συμβόλαιο συνεργασίας ως το 2024 με τα σφυριά όμως πολιορκείται από τις Τσέλσι (ομάδα που υποστηρίζει από μικρός έχοντας μάλιστα περάσει και από τα τμήματα υποδομής της) και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον αγγλικό ραδιοφωνικό σταθμό “Talk Sport” να αποκαλύπτει πως δέχτηκε πρόταση από την ομάδα του για πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Συγκεκριμένα, του προτάθηκε συμβόλαιο διάρκειας 8 ετών (!) με ετήσιες απολαβές ύψους 12.170.000 ευρώ, με τον δημοσιογράφο Τζιμ Γουάιτ να αναλύει την υπόθεση “στον αέρα” του ραδιοφωνικού σταθμού:

“Η Γουέστ Χαμ είναι κατά 99% σίγουρη πως δεν θα πουλήσουν τον Ντέκλαν Ράις αυτό το καλοκαίρι. Του έγινε πρόταση για 8ετές συμβόλαιο με εβδομαδιαίες απολαβές ύψους 234.000 ευρώ αλλά στην παρούσα φάση δεν δείχνει θετικός να το υπογράψει

Η συμφωνία των οκτώ χρόνων μπορεί να γίνει και 10ετής αν το επιθυμεί ο παίκτης και οι άνθρωποί του. Την ίδια ώρα όμως υπάρχει η πίστη στην πλευρά του παίκτη ότι μπορεί να βρει συμβόλαιο σε άλλη ομάδα που να του προσφέρει την εβδομάδα από 350.000 μέχρι 470.000 ευρώ. Το αν αυτό θα επιβεβαιωθεί, μένει να το δούμε στην πορεία.

Το μαγικό νούμερο ίσως να είναι τα 175 εκατομμύρια ευρώ όμως υπάρχει η αίσθηση στους διοικούντες την Γουέστ Χαμ πως δεν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα να προσφερθεί αυτό το ποσό για τον Ντέκλαν Ράις αυτό το καλοκαίρι. Για αυτό το λόγο είναι κατά 99% βέβαιοι πως θα τον κρατήσουν αυτό το καλοκαίρι”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

To Top