ΜΠΑΣΚΕΤ

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Άρη στο πλευρό των κακοποιημένων παιδιών

Το κοινωνικό της πρόσωπο δείχνει η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Άρη, που στέκεται στο πλευρό των κακοποιημένων παιδιών.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Ειδικότερα και όπως αναφέρεται από τον Άρη: «Το Γυναικείο Τμήμα Μπάσκετ του Α.Σ. Άρη ανακοινώνει ότι ο αγώνας στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Α2 Γυναικών μεταξύ της ομάδας μας και του ΜΓΣ Πανσερραϊκός την Κυριακή 31 Μαρτίου, ώρα 12.00, στο ΠΑΛAΙ ΝΤΕ ΣΠΟΡ, θα αφιερωθεί στην κοινωνική εκστρατεία «ΙΔΑΝΙΚΑ».

Η κοινωνική εκστρατεία «ΙΔΑΝΙΚΑ» υλοποιείται από το Κέντρο Ειδικής Αγωγής Θες/νικης για να προστατεύονται τα παιδιά με νοητική αναπηρία από σεξουαλική κακοποίηση και από κάθε άλλη βία και ρατσισμό και για να λαμβάνουν όλοι τις διαθέσιμες υπηρεσίες για την αναπηρία τους.

Η πρωτοβουλία για την αφιέρωση του προαναφερόμενου αγώνα της ομάδας μας στην εκστρατεία ΙΔΑΝΙΚΑ, εντάσσεται στη γενικότερη απόφαση του Α.Σ. Άρης για την υποστήριξη της, που θα εκδηλωθεί στη συνέχεια και με άλλες ενέργειες. Ενώ ήδη οι γυναικείες ομάδες μας μπάσκετ έχουν γίνει πρεσβευτές της εκστρατείας.

Καλούμε όλους τους φίλους της ομάδας μας, όλους τους φίλους του μπάσκετ, όλους τους φιλάθλους και όλους τους πολίτες της Θεσσαλονίκης να υποστηρίξουν την κοινωνική εκστρατεία ΙΔΑΝΙΚΑ συμπληρώνοντας τη σχετική Δήλωση Υποστήριξης στην ιστοσελίδα www.idanika.gr».

To Top