ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η δέσμευση Καρυπίδη σε Μάντζιο και… φουλ για τον στόπερ!

Δεν ήταν τυχαία η παρουσία του Θόδωρου Καρυπίδη χθες το απόγευμα στο Νέο Ρύσιο. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης είχε συζήτηση με τον Άκη Μάντζιο με θέμα τα μεταγραφικά και η δέσμευση είναι δεδομένη: ο Άρης… φουλάρει για στόπερ.

Ο Καρυπίδης παρακολούθησε όλη την χθεσινή προπόνηση των κιτρινόμαυρων και στο διάστημα αυτής είχε συνομιλία με τον Έλληνα προπονητή. Οι δύο άνδρες τα είπαν για αρκετά λεπτά με κυρίαρχο θέμα την απόκτηση κεντρικού αμυντικού.

Αυτό που βγήκε από τη συζήτηση των δύο ανδρών είναι πως μέχρι τη Δευτέρα θα υπάρχουν εξελίξεις για την απόκτηση στόπερ και πως κάτι καλό θα γίνει.

Αυτή τη στιγμή δύο είναι τα ονόματα που απασχολούν τον Άρη. Αυτά των Μπρόρσον (υπάρχει το… φρένο από την Μάλμε) και Σίντνεϊ. Και τα δύο είναι δύσκολες υποθέσεις, αλλά οι κιτρινόμαυροι με πρώτο και καλύτερο τον Καρυπίδη δεν χάνουν την πίστη τους πως σύντομα θα υπάρξει λευκός καπνός.

Άλλωστε, ο Άρης πάντα έχει εναλλακτικές λύσεις και ετοιμάζεται για την τελική επίθεση μέχρι τις 31 Αυγούστου, τελευταία μέρα των μεταγραφών της κανονικής περιόδου.

To Top