ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σούντγκρεν, ετών 30 με… διεθνές προσκλητήριο: Από την έξοδο, στη δικαίωση και την εθνική Σουηδίας!

Ξεχωριστή εμπειρία και αναγνώριση βιώνει πλέον ο Ντάνιελ Σούντγκρεν, ο οποίος κλήθηκε εκτάκτως στην Εθνική Σουηδίας.

Χθες διαδραματίστηκαν σημαντικές εξελίξεις με κεντρικό πρόσωπο τον Σούντγκρεν. Τη Δευτέρα, η σουηδική εθνική ομάδα συγκεντρώνεται στη Στοκχόλμη για να προετοιμαστεί για τα δύο προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου με Ισπανία (2/9)και Ελλάδα (8/9), καθώς και έναν διεθνή φιλικό με το Ουζμπεκιστάν (5/9) και όπως έγινε γνωστό από την Σουηδία ότι ο δεξιός μπακ του Άρη Ντάνιελ Σούντγκρεν έχει κληθεί, αν και δεν ήταν στην αρχική λίστα των 25 παικτών.

Πρόκειται για την… μεγάλη δικαίωση του Σουηδού, ο οποίος έφτασε στην… έξοδο από το Κλεάνθης Βικελίδης κι όμως με την έλευση του Άκη Μάντζιου, όχι απλά φώναξε παρών, αλλά αναγεννήθηκε ποδοσφαιρικά, κερδίζοντας την θέση του στην Εθνική Σουηδίας.

Η μεγαλύτερη δικαίωση είναι ότι ο αμυντικός του Άρη κλήθηκε σε ηλικία 30 χρόνων στην Εθνική, “εισπράττοντας” τις εξαιρετικές εμφανίσεις του με τον Άρη.

“Φυσικά ήμουν πολύ χαρούμενος όταν μου τηλεφώνησε ο προπονητής. Η επιλογή μου για την εθνική ομάδα είναι κάτι που ονειρευόμουν. Είναι μεγάλη τιμή. Ανυπομονώ να συναντηθώ με τα παιδιά τη Δευτέρα. Θα κάνω ό, τι περνά από το χέρι μου για να βοηθήσω την ομάδα” δήλωσε ο αμυντικός του ‘Άρη στην σελίδα της Σουηδικής ομοσπονδίας.

To Top