ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η δέσμευση του Καρυπίδη για οριστική λύση… “με τον έναν ή τον άλλον τρόπο”

Ο Θοδωρής Καρυπίδης δεσμεύτηκε απέναντι στον κόσμο του Άρη πως θα κάνει ότι είναι δυνατόν, ακόμη και στο ενδεχόμενο αρνητικής εξέλιξης στο CAS, για να μην αποτελέσουν τροχοπέδη στην προσπάθεια του συλλόγου οι αμαρτίες του παρελθόντος, για μία ακόμα φορά…

«Δυστυχώς για τον Άρη, αλλά και για εμένα προσωπικά, τα λάθη του παρελθόντος βάζουν εμπόδια στην προσπάθειά μας. Απ’ ότι φαίνεται δεν είναι εύκολο να απαλλαγούμε από τα βαρίδια των “αμαρτωλών χρόνων”, αλλά έχω τη βεβαιότητα ότι θα συμβεί αυτό το επόμενο διάστημα. Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο”, είχε τονίσει πρόσφατα ο ισχυρός άνδρας του Άρη στην γραπτή του δήλωση στο σάιτ της ΠΑΕ.

Ποιος είναι ο ένας ή ο άλλος τρόπος που επικαλείται ο Θοδωρής Καρυπίδης;

Ο Άρης πιστεύει ότι θα δικαιωθεί στο CAS. Εάν δεν γίνει αυτό τότε, αν και δεν αποτελούν δικά του… βάρη, ο Καρυπίδης είναι διατεθειμένος να μπει στην διαδικασία του μνημονίου και των διακανονισμών για να διασφαλίσει την παρουσία του Άρη στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Ένα κόστος που δεν θα έπρεπε να βαρύνει την παρούσα ΠΑΕ, αλλά δεσμεύτηκε να το αναλάβει ο μεγαλομέτοχος, εφόσον δεν θα υπάρχει άλλη λύση.

Eπομένως, δική του προσωπική δέσμευση είναι να βγάλει την ΠΑΕ από το αδιέξοδο, με όποιο κόστος απαιτηθεί προκειμένου να μην τεθεί σε κίνδυνο αγωνιστικά η επόμενη σεζόν. Αυτός είναι και ο λόγος που γίνεται προεργασία και σε αυτό το κομμάτι, καθώς στον Άρη θέλουν να γνωρίζουν κάθε πτυχή της υπόθεσης, να είναι προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο και φυσικά να μην βρεθούν καθόλου προ εκπλήξεων, σε στιγμές που θα τους πιέζει ο χρόνος.

Ο δρόμος είναι εξαιρετικά δύσκολος, με πολλά εμπόδια για τον ίδιο, ωστόσο, έχει στο πλευρό του ενωμένο όλο τον σύλλογο, που κάνει ότι μπορεί για να φέρει εις πέρας ο ίδιος την αποστολή του.

 

To Top