ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η δέσμευση του Τζεμπούρ και η συνάντηση με Καρυπίδη

Την παρουσία του Ραφίκ Τζεμπούρ στη σημερινή προπόνηση περιμένουν στον Άρη, από τη στιγμή που ο Αλγερινός ενημέρωσε τους ιθύνοντες της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ ότι θα επιστρέψει στο Νέο Ρύσιο.

Είναι γεγονός ότι το κλίμα του τελευταίου διαστήματος, δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό για τον 32χρονο Αλγερινό, ειδικά μετά το πρόωρο τέλος της συνεργασίας του συμπατριώτη του, Ματζίντ Μπουγκέρα με τον Άρη.

Η περίπτωση, όμως, του Τζεμπούρ είναι διαφορετική. Ο ποδοσφαιριστής είναι ικανοποιημένος από την παρουσία του στον Άρη, άφησε πίσω του οριστικά τα όσα έγιναν στο ματς με τον Αιγινιακό, ενώ σε κατ΄ιδίαν συζήτηση που είχε με τον Νίκο Αναστόπουλο, εξέφρασε τη θέλησή του να βοηθήσει. 

Όλα αυτά συνηγορούν ότι η περίπτωση του δεν συγκρίνεται με αυτή του Ματζίν Μπουγκέρα επ΄ουδενί. Ωστόσο, για να φύγουν οριστικά οι “σκιές” θα πρέπει να υπάρξει άμεσα συνάντηση με τον Θοδωρή Καρυπίδη.

Εκεί οι δύο πλευρές θα θέσουν επί τάπητος την μεταξύ τους συνεργασία. Αν η κατάσταση δεν είναι τόσο καλή, όπως την παρουσιάζουν από τον Άρη θα φανεί σε αυτό το ραντεβού.

Για αρχή, όμως, οφείλει ο ίδιος ο παίκτες να τηρήσει τη δέσμευσή του και να προπονηθεί σήμερα…

To Top