Η δέσμευση των υποψηφίων σε ισχύ: «Κάνουμε στην άκρη κι αποχωρούμε εάν έρθει ο επενδυτής»

Πολλά λέγονται τις τελευταίες 48 ώρες σχετικά με τον επενδυτή-επιχειρηματία που θα μπορούσε να έρθει στην ΠΑΕ Άρης.

Όσοι παραβρέθηκαν στη γενική συνέλευση της Δευτέρας στο Αλεξάνδρειο άκουσαν με σαφήνεια και τους δυο υποψήφιους να καταθέτουν τη δέσμευσή τους στο σώμα. Σύμφωνα με αυτήν: «εφόσον έρθει ένας ισχυρός επενδυτής στον Άρη, τότε αυτοί θα αποχωρήσουν». Το αυτονόητο. Δέσμευση που παραμένει σε ισχύ.

Είχε προηγηθεί η παρέμβαση των οργανωμένων οπαδών του Super 3, οι οποίοι ζήτησαν από τους υποψήφιους ανάλογη δέσμευση και από τον φορέα, στην περίπτωση που θα προκύψει ο επενδυτής, ώστε να προκηρύξει μέσω νέας γενικής συνέλευσης όλες τις σχετικές διαδικασίες.

Την ίδια ώρα, υπάρχει επίσης η δημόσια δέσμευση του νυν προέδρου της ΠΑΕ Άρης Λάμπρου Σκόρδα ότι θα γίνουν όλες εκείνες οι διορθωτικές κινήσεις ώστε να είναι απόλυτα νόμιμη και νομότυπη η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Τον τρόπο οφείλουν να τον βρουν οι διοικούντες. Δεν νοιάζει τον κόσμο το πώς, αλλά το αποτέλεσμα.

Με άλλα λόγια τι σημαίνουν τα παραπάνω;

Εφόσον πραγματικά υπάρχει επενδυτής, ισχυρός και αξιόπιστος για την ΠΑΕ Άρης ο δρόμος είναι ανοιχτός. Αρκεί να γίνει το αυτονόητο, όπως το έχουμε καταγράψει κατά κόρον, αρκεί να κάνει το αυτονόητο: show me the money! Όλα τα υπόλοιπα είναι προφάσεις εν αμαρτίες…

To Top