Οι «ειδήσεις» για τον Άρη από τις δηλώσεις Σαρρή στο PRESSARIS και οι μύθοι που καταρρίπτονται!

Τo PRESSARIS ζήτησε την άποψη του Γιώργου Σαρρή, προέδρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ο οποίος έδωσε σαφέστατες απαντήσεις σχετικά με το θέμα που «καίει» τους κίτρινους και τον κόσμο τους.

Οι δηλώσεις του φιλοξενήθηκαν την Τρίτη. Με μια δεύτερη ανάγνωση βγαίνουν κάποιες σημαντικές «ειδήσεις», ενώ καταρρίπτονται και κάποιοι μύθοι.

Συγκεκριμένα:

1. Θα δοθεί ένα εύλογο χρονικό περιθώριο στον Άρη για να προχωρήσει στις διαπραγματεύσεις και στις συμφωνίες του με τους ποδοσφαιριστές. Θεωρείται, βέβαιο, ότι η ΕΠΟ θα περιμένει τους κίτρινους τουλάχιστον μέχρι τις 15 Ιουνίου.

2. Έμμεσα αναγνωρίζει η ΕΠΟ την κίνηση του Άρη να προσφύγει στα πολιτκά δικαστήρια για τα άρθρο 99, όταν λέει χαρακτηριστικά: «Οι κινήσεις του Άρη στα πολιτικά δικαστήρια είναι πέραν της δικής μας αρμοδιότητας. Εμάς μας ενδιαφέρει το κομμάτι των ποδοσφαιριστών». Τα περί αυτοδιοίκητου κλονίζονται σημαντικά.

3. Ζητάει να συμφωνήσει ο Άρης με τους ποδοσφαιριστές, χωρίς να τον δεσμεύει στον αριθμό των δόσεων και στην υποχρέωση των 45 που προβλέπει το μνημόνιο. «Εφόσον καταφέρει να έρθει σε συμφωνία με τους παίκτες Έλληνες και ξένους για περισσότερες δόσεις, η ΕΠΟ και ο ΠΣΑΠ δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα» είπε επί λέξει. Άρα αυτό δίνει το δικαίωμα στον Άρη να κάνει ρεαλιστικούς κι ευνοϊκότερους όρους. Ο Άρης μπορεί να εξυπηρετήσει τα χρέη του σε 60 δόσεις. Εάν το πετύχει, καμία ΕΠΟ δεν θα μπει εμπόδιο.

4. Η ΦΙΦΑ θα σεβαστεί την συμφωνία που θα ισχύσει και για τους Έλληνες ποδοσφαιριστές. Καταρρίπτονται οι  σχετικοί «μύθοι» του δικηγόρου Γιώργου Παναγόπουλου για περί εμποδίων από την ΦΙΦΑ και συμφωνίες δυο ταχυτήτων!

5. Επισημαίνει τους κινδύνους να υπάρξουν ομάδες από Φούτμπολ λιγκ που θα δημιουργήσουν εμπόδια στον Άρη. Εδώ «κολλάει» φυσικά ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για εφησυχασμό από κανέναν στον σύλλογο!

Η εγρήγορση από όλους στον Άρη επιβάλλεται!

To Top