ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η δεδομένη ανάγκη για “ανάσες” και οι επιλογές του Ένινγκ

Το σημερινό ματς Κυπέλλου του Άρη κόντρα στην Ξάνθη είναι αισίως το 4ο των “κιτρινόμαυρων” τις τελευταίες… 11 ημέρες!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Η ομάδα έδειξε στην Λάρισα το περασμένο Σάββατο πως έχασε την “φρεσκάδα” της, κάτι απολύτως φυσιολογικό αν αναλογιστεί κανείς πως η ίδια αρχική ενδεκάδα χρησιμοποιήθηκε για τρίτη φορά μέσα σε 8 ημέρες, σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ο Μίχαελ Ένινγκ καλείται να παρουσιάσει σήμερα μία διαφορετική εικόνα του Άρη, ώστε σε καμία των περιπτώσεων να μην τεθεί προς αμφισβήτηση από τον αντίπαλο η πρόκρισή του στους “8” του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μεσοαμυντικά οι επιλογές για τον Γερμανό την δεδομένη χρονική στιγμή είναι… ελάχιστες. Αν αποφασίσει να ξεκουράσει κάποιον, ως διαθέσιμες επιλογές έχει τον Αμπού Μπα για την μεσαία γραμμή και  τον Σόουζα για το κέντρο της άμυνας ή τη θέση του δεξιού μπακ.

Επιθετικά, μία περισσότερη, με τον Ντιγκινί να έχει επιστρέψει για τα καλά και τους Μαντσίνι και Μαρτίνες να έχουν τις πιθανότητές τους να πάρουν αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Η 18άδα για το σημερινό ματς, αλλά και η αρχική ενδεκάδα θα ανακοινωθεί από τον Γερμανό στους παίκτες του, πριν την σέντρα του αγώνα. Ενδεχομένως, ακόμα και ο ίδιος να μην έχει καταλήξει πλήρως στην αρχική ενδεκάδα…

 

To Top