ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η… δεύτερη ομάδα που πληρώνει ο Καρυπίδης έχει και συνέχεια: Παλαθουέλος στα “χαφ” και Καλσάδο στα… γραφεία!

Δεν είπε τυχαία ο Θόδωρος Καρυπίδης ότι πληρώνει για μια ακόμη χρονιά δυο ομάδες. Φυσικά εξαιτίας των δικών του λαθών το έκανε και στο παρελθόν. Δεν είναι η πρώτη φορά.

Έκανε πολλά λάθη ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ στο παρελθόν, δέχθηκε κριτική, τα πλήρωσε και με χρήματα και με φθορά, όπως φαίνεται από την μέχρι τώρα πραγματικότητα. Όμως εδώ το… έργο έχει και συνέχεια!

Για μια ακόμη φορά δεν κρύβει ότι είναι εξοργισμένος και απογοητευμένος μαζί, μια και βρέθηκε στην θέση να πληρώσει πάλι παλιά “φέσια” εξαιτίας των εγκληματικών χειρισμών όλων των πρώην διοικήσεων. Στην ουσία πληρώνει… δυο ομάδες. Όπως αναφέρουμε σε άλλο ρεπορτάζ, οι “παλιές αμαρτίες”, στοιχίσουν πάνω από 3.000.000 ευρώ επιπλέον! (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Ο πικρός… λογαριασμός ανεβαίνει για τις “παλιές αμαρτίες”, τις οποίες καλείται να πληρώσει ο μεγαλομέτοχος των κιτρινόμαυρων. Πριν από ένα χρόνο, πέρσι τον Ιούνιο, καταβλήθηκε ένα ποσό που ξεπέρασε το 1.000.000 ευρώ για να απεμπλακεί από τις υποθέσεις Ούμπιδες, Μαγκνταλένα, Πορτίγια και Σιστόν.

Στις υπόλοιπες υποθέσεις, όπου ο Άρης προσέφυγε δικαστικά στο CAS, μόνο για τα παράβολα το ποσό έφτασε τις 500.000 ευρώ! Σε αυτές τις υποθέσεις εάν προστεθούν και κάποιες άλλες κατά τις οποίες οι κιτρινόμαυροι τις έκλεισαν εξωδικαστικά, προσθέτοντας και την τελευταία του Οριόλ, το ποσό για τις “παλιές αμαρτίες” μπορεί και να ξεπερνάει τα 3.000.000 ευρώ!

Υπάρχουν όμως άλλες δυο υποθέσεις… Στο ανώτατο αθλητικό ελβετικό δικαστήριο ο Άρης έχει προσφύγει και περιμένει αποφάσεις για τις υποθέσεις των Ρούμπεν Παλαθουέλος και Αντόνιο Καλσάδο.

Για τον Παλαθουέλος (που έπαιζε στα… χαφ) η FIFA επιδίκασε το ποσό των 58.000 ευρώ ! Ο Ισπανός μέσος προσέφυγε  το 2012 (!) στην Παγκόσμια Ομοσπονδία, η προσφυγή του εκδικάστηκε και ο Άρης κλήθηκε να πληρώσει το συγκεκριμένο ποσό. ΌMως ποτέ οι κίτρινοι δεν άσκησαν έφεση, αν και είχαν το δικαίωμα!!!

Και έχει και συνέχεια! Ο Αντόνιο Καλσάδο, άλλοτε ποδοσφαιρικός διευθυντής της ΠΑΕ (που έπεσε στα… βράχια πριν από 10 χρόνια), δεν… μπόρεσε να συγκρατήσει την αγάπη του για τον Άρη και κατέθεσε προσφυγή ζητώντας 100.000 ευρώ που ισχυρίζεται ότι του οφείλονται. Το σχόλιο της ΠΑΕ ήταν κάθετο για την κίνηση Καλσάδο: “Ο αξιότιμος κύριος Αντόνιο Καλσάδο αφού αγαπάει τον Άρη, όπως λέει, ας στραφεί εναντίον της παλιάς ΠΑΕ που τον προσέλαβε και καταχρέωσε το σύλλογο να διεκδικήσει τα 100.000 ευρώ που του οφείλονται και όχι εναντίον της νέας ΠΑΕ από την οποία τα διεκδικεί. Άλλο ένα έγκλημα του αμαρτωλού παρελθόντος που κληρονόμησε η διοίκηση Καρυπιδη και για το οποίο προσφεύγει στο CAS η ΠΑΕ γιατί αφορά την παλιά ΠΑΕ”.

Η ΠΑΕ τελικά προσέφυγε στο CAS για να απαλλαγεί από μια ακόμη θηλειά. Η υπόθεση δεν έφτασε στο “ακροατήριο? Σίγουρα όμως πρόκειται για μια άλλη… μεταγραφή. Αυτή τη φορά στα γραφεία του Άρη!!!

To Top