ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η διάθεση και το κίνητρο ξεχωρίζουν, ικανοποιώντας τον Παντελίδη…

Ικανοποιημένος δείχνει από την εικόνα των ποδοσφαιριστών του και τη διάθεση στις προπονήσεις ο Σάββας Παντελίδης.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Η έλευση ενός νέου προπονητή, πάντα διαφοροποιεί καταστάσεις εντός αποδυτηρίων, ενώ όσο βρίσκεται σε εξέλιξη η αξιολόγηση του ρόστερ, δίνονται και δεύτερες ευκαιρίες.

Αρκετοί ποδοσφαιριστές του Άρη, έχουν την δυνατότητα να κερδίσουν μία θέση στα πλάνα του 53χρονου κόουτς, κάτι που δεν είχαν καταφέρει στο βαθμό που θα ήθελαν με τον Πάκο Ερέρα στον πάγκο.

Πλέον, σχεδόν όλοι ξεκινούν από μηδενική βάση στην αξιολόγηση του Σάββα Παντελίδη, που είναι ανοιχτός σε κάθε είδους αλλαγή συγκριτικά με τον προκάτοχό του στον πάγκο, αρκεί να διαπιστώσει θέληση και προσπάθεια στις προπονήσεις.

Ο Έλληνας κόουτς δεν θέλει να έχει κανέναν παίκτη του παραπονεμένο, γι αυτό και θα δώσει ευκαιρίες ανάλογα με τα όσα υα βλέπει καθημερινά στις προπονήσεις.

Πλέον, είναι στην ευχέρεια των ποδοσφαιριστών, αυτοι που ήταν… βασικοί να διατηρήσουν τις θέσεις τους και όσα δεν είχαν ευκαιρίες, να διεκδικήσουν καινούριες.

Μέχρι στιγμής η εικόνα που έχει σχηματίσει είναι αρκετά θετική για όλους, κάτι που τον βοηθήσει σημαντικά στη πορεία και ως προς τις τελικές του αποφάσεις.

To Top