ΜΠΑΣΚΕΤ

Φεύγουν τα εισιτήρια, “τιγκάρει” το Παλέ!

Τα εισιτήρια του αυριανού αγώνα παρουσιάζουν μεγαλύτερη ζήτηση σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια της φετινής σεζόν και αυτό δίνει μια ακόμα ελπίδα στους παίκτες, την τεχνική ηγεσία και τη διοίκηση του Άρη ότι το Παλέ αύριο θα είναι γεμάτο.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Έχει ειπωθεί από όλα τα μέλη του Άρη η ανάγκη για να υπάρχει αύριο ένα κατάμεστο Nick Galis Hall. Το έχει ανάγκη αυτή η ομάδα να παίξει μποστά σε 5.500 φιλάθλους, που θα την σπρώξουν σε μια νίκη, την πρώτη εντός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα, αφού προηγήθηκαν τα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Το παιχνίδι είναι κομβικό διότι ο Άρης θέλει να δώσει πραγματική αξία στο “διπλό” που έβγαλε στη Ρόδο, κερδίζοντας το Περιστέρι, που έχει δημιουργήσει μια ιδιαίτερα ποιοτική ομάδα, είναι αήττητο, έχοντας κερδίσει ΑΕΚ και Προηθέα μεταξύ άλλων.

Η ΚΑΕ φρόντισε να μειώσει τις τιμές των εισιτηρίων για το συγκεκριμένο παιχνίδι, θέλοντας να δώσει την ευκαιρία ακόμα και σε φιλάθλους που έχουν πραγματικό οικονομικό πρόβλημα να βρεθούν στο γήπεδο.

Ποδοσφαιρικός αγώνας δεν υπάρχει στο πρόγραμμα, η ομάδα μπάσκετ έχει βελτιώσει την εικόνα της την τελευταία βδομάδα και είναι μια καλή ευκαιρία (και ανάγκη…) να γεμίσει το γήπεδο για να ωθήσει ο κόσμος τους παίκτες του Βαγγέλη Αγγέλου στην τρίτη σερί νίκη.

To Top