ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η διάθεση των παικτών και οι παρεμβάσεις του τεχνικού τιμ έφεραν το θετικό αποτέλεσμα…

Ο τρόπος με τον οποίο ο Άρης αντέδρασε στο Ηράκλειο και έφτασε στο “τρίποντο” απέναντι στον ΟΦΗ ήταν προϊόν της μεγάλης διάθεσης των παικτών της ομάδας να αντιστρέψουν το γενικότερο κλίμα του τελευταίου διαστήματος.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο Σάββας Παντελίδης μαζί με τον συνεργάτη του Άκη Βάβαλη, αλλά και το υπόλοιπο τεχνικό τιμ της ομάδας, είχαν διαπιστώσει τις αλλαγές που χρειάζεται η ομάδα από πλευράς αγωνιστικής φιλοσοφίας και εκεί εστίασαν.

Οι λίγες στον αριθμό αλλαγές που έγιναν στο τακτικό κομμάτι, αφομοιώθηκαν πολύ εύκολα από τους παίκτες της ομάδας, κυρίως γιατί έδειξαν μεγάλη διάθεση στο συγκεκριμένο κομμάτι. Ήθελαν διακαώς μία ακόμα νίκη για να μπορέσουν να καλύψουν το χαμένο έδαφος.

Μια κίνηση των παικτών του Άρη σχολιάστηκε από όσους παρακολούθησαν τον αγώνα με θετικά σχόλια, διότι ανέδειξε καταρχήν την ποιότητα της ομάδας και τη νοοτροπία που αρχίζει να αλλάξει, ώστε να αποκτήσει και πάλι η ομάδα πλήρως το dna του συλλόγου μετά την επιστροφή της στη Σουπερλίγκα.

Με το που σκοράρει ο Χαμζά Γιουνές για την ισοφάριση, τρέχει ο Νικολά Ντιγκινί και μαζεύει τη μπάλα από τα δίχτυα για να τη στήσει στη σέντρα. Ελάχιστα πανηγυρίζουν οι παίκτες το 1-1 με τον Τυνήσιο στράικερ και όλοι μαζί δίνουν το σύνθημα για το 2-1, εξαντλώντας τις πιθανότητες που είχαν να συμβεί αυτό όταν το παιχνίδι βρισκόταν ήδη στο 93’.

Κι όμως αυτή η πίστη στην ποιότητα της ομάδας και η πίστη ότι μπορεί να γίνει η ανατροπή, έφεραν και το αποτέλεσμα στο Ηράκλειο και αυτό είναι που σχολιάστηκε από όλους – εντός κι εκτός Άρη – με θετικό τρόπο.

O νέος προπονητής των “κιτρινόμαυρων” έδειξε την απόλυτη εμπιστοσύνη που “τρέφει” στο ρόστερ του Άρη. Το επεσήμανε άλλωστε και στις δηλώσεις του. Διαθέτει αυτή τη στιγμή στα χέρια του μία ομάδα με βάθος πάγκου, που μπορεί να δώσει άκρως σημαντικές βοήθειες.

To Top