ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η… διαβολοβδομάδα πέρασε, απαραίτητες ανάσες και στροφή στο ντέρμπι με ΠΑΟΚ για το “τρίποντο”!

Μέσα σε μία εβδομάδα ο Άρης, βίωσε όλα τα συναισθήματα, δοκίμασε τις αντοχές του (και το ρόστερ του) αλλά το κυριότερο; Βγήκε αλώβητος ψυχολογικά, καθώς ακολουθεί μία εξίσου δύσκολη συνέχεια.

Οι “κιτρινόμαυροι” έδωσαν τρία δύσκολα παιχνίδια μέσα σε επτά μέρες. Γνώρισαν από τον Ολυμπιακό την πρώτη τους ήττα για φέτος, αντέδρασαν μεσοβδόμαδα στην Λάρισα και έφυγαν με το 4ο “διπλό”, ενώ χθες στο Περιστέρι βίωσαν μία ακόμα εχθρική διαιτησία εις βάρος τους, μένοντας όμως όρθιοι μέχρι το φινάλε. Μπορεί να χάθηκαν οι βαθμοί, αλλά ο Άρης κέρδισε από αυτό το ματς σε πείσμα και αυτοπεποίθηση, καθώς έδειξε μέταλλο και χαρακτήρα νικητή.

Ψυχολογικά, από αυτή την δύσκολη διαδικασία, ο Άρης βγήκε αλώβητος, καθώς έδειξε την δυναμική του, αναγκάζοντας καμικάζι διαιτητή να κάνει ότι μπορεί για να χάσει και να μην τα καταφέρνει.

Τώρα, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, που ακολουθεί στο “Κλεάνθης Βικελίδης” στις 13 Δεκεμβρίου.

Οι παίκτες της ομάδας θα ξεκουραστούν σήμερα, θα πάρουν ορισμένες απαραίτητες “ανάσες” και εν συνεχεία θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το τρίτο ντέρμπι της χρονιάς.

Σε αυτό, φυσικά, θέλουν μόνο τη νίκη, προκειμένου να παραμείνουν σε απόσταση αναπνοής από την 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα, την οποία τους στέρησε χθες ο καμικάζι Καραντώνης, που φρόντισε να κάνει καλά την δουλειά για την συνέχεια του Άρη στο πρωτάθλημα…

 

To Top