“Η διαδικασία της εκκαθάρισης και το πότε θα τελειώσει δεν θα εμποδίσει τον Άρη να ανέβει…”

Ο πρόεδρος της υπό εκκαθάρισης ΠΑΕ Άρης, Λάκης Κλεώπας μίλησε για την πορεία της εκκαθάρισης τονίζοντας την σιγουριά του ότι ακόμα κι αν δεν ολοκληρωθεί δεν θα εμποδίσει σε καμία περίπτωση την αγωνιστική πορεία-άνοδο του Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε στο “Αθλ. Μετρόπολις”:

Για την πορεία της εκκαθάρισης: “Yπογράψαμε εγώ και ο κ. Σενέμης τον ισολογισμό της εκκαθάρισης και απο εκεί και πέρα παίρνει τον δρόμο της. Να δούμε πότε θα δημοσιευτεί στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως, να δουμε τις θα κάνουν οι πιστωτές, είναι θέματα περισσότερο οικονομικά και λογιστικά. Έχει δρόμο ακόμα.

Επειδή λένε ότι σε 3 μήνες πρέπει να τελειώσει, μην ξεχνάτε ότι η εκκαθάριση της ΑΕΚ άρχισε πριν 2 χρόνια και δεν έχει τελειώσει. Αυτά είναι στα πλαίσια της νομικής και της λογιστικής κάλυψης. Δεν υπάρχει περιθώριο τρεις μήνες ούτε να εμποδίσει τον Άρη αν δεν τελειώσει να ανεβεί ο Άρης. Όπως της ΑΕΚ δεν έχει τελειώσει, που ανέβηκε στην Α΄Εθνική. Κανείς δεν πρέπει να ανησυχεί για την πορεία της εκκαθάρισης. Είμαι απόλυτα σίγουρος γι αυτό”.

Για την προσπάθεια ανόδου στη Φούτμπολ Λιγκ: “Ο κ. Κάλας είδε τον υπουργό και σήμερα θα συζητήσουμε με λεπτομέρεις. Έχουμε ελπίδες και θα φτάσει ο Άρης εκεί που του αξίζει. Μην ξεχνάμε ότι είναι στις 5 μεγαλύτερες ομάδες, πρέπει να φτάσει εκεί που αξίζει και ελπίζω θα το καταφέρει”.

To Top