ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η διακοπή δίνει ανάσες ενόψει Τουρκ, οι σκέψεις του Καστρίτη για τον Σταρκ

Ευκαιρία για ανάσες θα έχουν οι παίκτες του Άρη, καθώς, λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος για τη διεξαγωγή του All Star game στην Καρδίτσα δεν υπάρχει δράση στη Basket League, αυτό το Σαββατοκύριακο (16-17 Δεκεμβρίου).

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τους κιτρινόμαυρους είναι την ερχόμενη Τρίτη (19/12, 19:00) στην Άγκυρα κόντρα στην Τουρκ Τέλεκομ, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του EuroCup.

Αυτό δίνει τη δυνατότητα στην ομάδα να ξεκουραστεί, μετά από μια μακρά περίοδο με συνεχόμενα παιχνίδια και διπλά ματς, ανά βδομάδα και να εμφανιστεί πιο φρέσκια, αρχής γενομένης από τον εκτός έδρας αγώνα με την τουρκική ομάδα.

Ο Άρης θέλει να κερδίσει την περυσινή φιναλίστ της διοργάνωσης για δεύτερη φορά και να κάνει ένα ακόμη βήμα για την πρόκριση του στην επόμενη φάση του θεσμού.

Κόντρα στην Τουρκ Τέλεκομ είναι πολύ πιθανό να κάνει το ντεμπούτο του με τους κιτρινόμαυρους ο Τζόναθαν Σταρκ, που ήταν χθες (12/12) στη 12άδα, αλλά δεν αγωνίστηκε, αφού ο Γιάννης Καστρίτης θεωρεί ότι δεν είναι ακόμη έτοιμος.

To Top