ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Άρης, περιμένοντας το “πράσινο φως” για τη σέντρα

Ο Άρης εκ των πραγμάτων είναι σε φάση αναμονής σε ότι αφορά την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Super League, συνεχίζοντας την προετοιμασία του.

Το κλίμα που επικρατεί στην ΕΠΟ είναι θετικό σχετικά με την αποχή των διαιτητών και ότι θα δώσουν το παρών το Σαββατοκύριακο στους αγώνες της 14ης αγωνιστικής.

Χθες η λίγκα ανακοίνωσε το πρόγραμμα από την 14η μέχρι την 18η αγωνιστική και όρισε την έναρξη του δεύτερου γύρου της κανονικής διάρκειας για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Βέβαια, την ίδια στιγμή εκκρεμεί το τι θα γίνει με τους διαιτητές οι οποίοι ακόμα βρίσκονται σε αποχή και θα παραμείνουν εφόσον δεν τηρηθούν τα αιτήματά τους.  Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές κοντά στην ΕΠΟ, υπάρχει το κλίμα πως δεν συντρέχουν λόγοι να μην κατέβουν οι διαιτητές στην ερχόμενη αγωνιστική.

Συγκεκριμένα, όλα τα παιχνίδια θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών καθώς θα τεθεί σε εφαρμογή το νέο μέτρο της κυβέρνησης κατά της οπαδικής βίας. Επίσης, εκτός από την απουσία των φιλάθλων, θα υπάρχει ισχυρή αστυνόμευση και θα γίνουν όλες οι απαραίτητες κινήσεις για την ασφάλειά τους κατά τη διάρκεια των αγώνων. Τέλος, από την ΕΠΟ έχουν σταλεί και οι απαιτούμενες επιστολές προς τα υπουργεία.

Μένει να φανεί τι θα αποφασίσουν οι διαιτητές και αν θα σφυρίξουν στη 14η αγωνιστική το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Ο Άρης σε κάθε περίπτωση προετοιμάζεται για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, το οποίο ορίστηκε για την ερχόμενη Κυριακή στις 15:00.

Χθες ο Γιώργος Δεληζήσης δεν συμμετείχε στην προπόνηση, λόγω ίωσης, ενώ οι Φράνκο Φεράρι, Ρόναλντ Ματαρίτα, Μάνου Γκαρθία, Ντομαγκόι Πάβιτσιτς και Μιχάλης Παναγίδης συνέχισαν και χθες τα προγράμματά τους (ατομικό και θεραπεία). Σήμερα το πρόγραμμα προβλέπει μια πρωινή προπόνηση στο Νέο Ρύσιο.

To Top