ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η διασπορά του κορωνοϊού που δεν επιτράπηκε στον Άρη και το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης…

Η αναβολή της χθεσινής αναμέτρησης με την Λάρισα λόγω των θετικών κρουσμάτων κορωνοϊού οδήγησε τον Άκη Μάντζιο στο να διαφοροποιήσει το πρόγραμμα της ομάδας τις τελευταίες μέρες.

Οι “κιτρινόμαυροι” μόλις χθες προπονήθηκαν για πρώτη φορά όλοι μαζί από την περασμένη Τρίτη, όταν κι έγινε γνωστό πως υπάρχουν 10 θετικά κρούσματα, σε ποδοσφαιριστές και μέλη της ομάδας. Φυσικά, χθες προπονήθηκαν όσοι δεν έχουν νοσήσει από τον κορωνοϊό και οι οποίοι τις τελευταίες μέρες έκαναν προπονήσεις ανά γκρουπ. Τους δόθηκε η δυνατότητα αυτή, διότι υποβλήθηκαν σε νέα τεστ την Παρασκευή, τα οποία όλα ήταν αρνητικά!

Πλέον, για τον Άρη ακολουθεί ο εντός έδρας αγώνας με τον Αστέρα Τρίπολης την επόμενη Κυριακή, 1 Νοεμβρίου. Ο Άκης Μάντζιος θα επικεντρωθεί σε αυτό τον αγώνα, με την ελπίδα ότι δεν θα υπάρξουν άλλα θετικά κρούσματα στην ομάδα, που μπορεί να θέσουν εν αμφιβόλω την διεξαγωγή της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

Είναι ενθαρρυντικό, όμως, πως στον Άρη από την πρώτη στιγμή πήραν όλα τα απαραίτητα μέτρα -και όπως αποδείχθηκε- δεν επέτρεψαν την περαιτέρω διασπορά του κορωνοϊού εντός της ομάδας.

Οι παίκτες του Άρη που δεν έχουν νοσήσει θα προετοιμαστούν κανονικά αυτή την εβδομάδα και την Πέμπτη θα υποβληθούν σε νέα τεστ. Αν όλα κυλήσουν ομαλά, ως προς τα αποτελέσματα των τεστ (δεν υπάρξουν άλλα θετικά κρούσματα στην ομάδα, τρία ή και περισσότερα) τότε η αναμέτρηση με τους Αρκάδες θα διεξαχθεί κανονικά.

 

 

To Top