ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο κορωνοϊος άλλαξε τα σχέδια του Μάντζιου, που ρίχνει πλέον το βάρος και στην τακτική

Η καθημερινότητα του Άρη την προηγούμενη εβδομάδα άλλαξε εξ΄ολοκλήρου, μετά τα 10 θετικά κρούσματα κορωνοϊού σε παίκτες και μέλη της ομάδας.

Οι προπονήσεις από την Τρίτη μέχρι και χθες έγιναν ανά γκρουπ, μόνο με όσους δεν νόσησαν. Μόλις, χθες, έγινε η πρώτη ομαδική, όσων δεν ήταν θετικοί στον κορωνοϊού, καθώς τα νέα τεστ που έκαναν την Πέμπτη ήταν όλα αρνητικά.

Ο Άκης Μάντζιος μην μπορώντας να κάνει διαφορετικά έριξε το βάρος περισσότερο στην φυσική κατάσταση των παικτών του, προκειμένου να τους διατηρήσει σε καλά επίπεδα, από την στιγμή που χθες δεν αγωνίστηκαν απέναντι στην Λάρισα.

Από χθες, όμως, μπορεί να δουλέψει και στο κομμάτι της τακτικής, έστω κι αν υπάρχουν απουσίες ποδοσφαιριστών λόγω κορωνοϊού.

Ο προπονητής του Άρη ήθελε να βελτιώσει αρκετά πράγματα τακτικά στο επιθετικό κομμάτι των “κιτρινόμαυρων” και τις επόμενες μέρες θα δώσει σε αυτό το κομμάτι ιδιαίτερη έμφαση.

Σίγουρα θα ήταν ιδανικότερο για τον ίδιο να είχε όλους τους παίκτες στην διάθεσή του, όμως ο κορωνοϊός του διαφοροποίησε το πρόγραμμα, το οποίο προσάρμοσε εκ νέου στα νέα δεδομένα.

To Top