Η διαφήμιση του Άρη στο Μεξικό και η… Γιουνάιτεντ

Η καλή απόδοση του Νέρι Καστίγιο και η… βροχή των γκολ αποτελεί θέμα συζήτησης για μια ακόμη φορά στο Μεξικό. Το σερί του στο σκοράρισμα συνεχίστηκε στην Ξάνθη και συνδυάστηκε με το τρίτο νικηφόρο αποτέλεσμα της ομάδας. Με αφορμή αυτή την συγκομιδή, γίνεται η καλύτερη… διαφήμιση του Άρη στο Μεξικό!

Η μεξικανική ιστοσελίδα «oem.com.mx» σχολιάζει το γεγονός με τίτλο «Σε ασταμάτητο πρόγραμμα ο Καστίγιο» για να υπογραμμίσει στη συνέχεια: «Κάνοντας επίδειξη μεγάλων ποδοσφαιρικών στιγμών ο Μεξικανός επιθετικός του Άρη, Νέρι Καστίγιο ήταν και πάλι παρών στη λίστα των σκόρερ στη νίκη της ομάδας του με 2-0 στην επίσκεψή της στην Ξάνθη. Με αυτό τον τρόπο ο Καστίγιο δείχνει τις ικανότητές του στο σκοράρισμα, έχοντας πετύχει το πέμπτο γκολ σε τρία παιχνίδι του Άρη στο ελληνικό πρωτάθλημα».

«Χαβιέρ και Νέρι, γκολ που ήταν πόντοι» γράφει η «cronica.com.mx» και αναφέρεται στα γκολ του Χαβιέρ Ερνάντεζ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και του Καστίγιο, που συνδυάστηκαν με νίκες των ομάδων τους. Η μεξικάνικη ιστοσελίδα, σχολιάζει το σερί του Καστίγιο στο σκοράρισμα παρομοιάζοντάς του με τις καλύτερες ημέρες της θητείας του στον Ολυμπιακό…

Η «Univision» σημειώνει επίσης: «Ο Νέρι σκόραρε και πάλι, ο Άρης νίκησε την Ξάνθη και οι… ‘πολεμιστές’ επιστρέφουν στο κυνήγι της θέσης που οδηγεί στο ευρωπαϊκό κύπελλο».

To Top