Τελευταίο επεισόδιο στο σήριαλ Τζέιμς!

Το τελευταίο επεισόδιο στο σήριαλ του Ντομινίκ Τζέιμς θα παιχτεί στη διάρκεια της σημερινής μέρας. Η πλευρά του Αμερικανού πλέι μέικερ και η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης αναμένεται να μετουσιώσουν σε πράξη την προφορική συμφωνία για λύση της συνεργασίας και έτσι ο παίκτης να αποκτήσει δικαίωμα να παίξει στη Παρτιζάν.

Ο Άρης αναμένεται να εισπράξει ένα σεβαστό χρηματικό ποσό από τον Ντομινίκ Τζέιμς, προκειμένου να στείλει το letter of clearance στην Παρτιζάν. Μόλις ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά και υπογραφούν όλα τα απαραίτητα έγγραφα, τότε θα φύγει η “ελευθέρας” του Τζέιμς από τα γραφεία της ΚΑΕ. Μέχρι τότε ο παίκτης ανήκει στον Άρη. Πάντως ήδη ο Αμερικανός πλέι μέικερ θεωρείται στη Σερβία παίκτης της Παρτιζάν.

Οι κίτρινοι έμειναν ικανοποιημένοι με την βελτιωμένη πρόταση που έκανε ο εκπρόσωπος του παίκτη, Ράντε Φιλίποβιτς και πλέον μένει να υπάρξει οριστική συμφωνία των δύο πλευρών. Αν για οποιοδήποτε λόγο “χαλάσει” η συμφωνία, τότε η πλευρά του Τζέιμς θα πρέπει να καταθέσει υπόμνημα στη FIBA μέχρι σήμερα το απόγευμα, ώστε η υπόθεση να εκδικαστεί στο διαιτητικό δικαστήριο αύριο.

To Top