Η “διαφορετική” προπόνηση του Κάμπος και το… πρωινό εγερτήριο

Μετά την παρουσία του στο παιχνίδι με την Δόξα και την αναγνωριστική “πρώτη” στο Δασυγένειο την Δευτέρα, ο Πάουλο Κάμπος έπιασε κι… επίσημα δουλειά, καθώς η χθεσινή προπόνηση πραγματοποιήθηκε εξ΄ολοκλήρου υπό τις οδηγίες του.

Θετική εντύπωση προκάλεσε ο τρόπος με τον οποίο ο Βραζιλιάνος οργάνωσε το χθεσινό πρόγραμμα, καθώς οι ποδοσφαιριστές του Άρη έζησαν κάτι… διαφορετικό από αυτό που είχαν συνηθίσει μέχρι σήμερα.

Αρχικά, ο 57χρονος τεχνικός χώρισε τους ποδοσφαιριστές σε τρία γκρουπ. Κάθε γκρουπ ακολούθησε το δικό του εξιδεικευμένο πρόγραμμα. Για παράδειγμα, οι επιθετικοί με τον Δημήτρη Σίτσα να δίνει οδηγίες επιδόθηκαν σε τελειώματα φάσεων, ενώ οι παίκτες του κέντρου με τον Δημήτρη Μπουγιουκλή να τους επιβλέπει ασχολήθηκαν με τις γρήγορες εναλλαγές της μπάλας.

Ο Βραζιλιάνος ανέλαβε τους αμυντικούς, δίνοντας μεγάλη έμφαση στην αμυντική τακτική. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με τους παίκτες του Άρη να σχηματίζουν τρεις ομάδες και να παίζουν εναλλάξ δίτερμα.

Διαφορετικό από ότι έχουν συνηθίσει θα είναι και το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας, το οποίο μάλιστα αναμένεται να καθιερωθεί. Για πρώτη φορά φέτος οι παίκτες του Άρη θα κληθούν να ξυπνήσουν αρκετά νωρίς, καθώς στις 8:30 π.μ. θα πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο του “Κλ. Βικελίδης”. Η προπόνηση στο Νέο Ρύσιο έχει προγραμματιστεί για τις 14:30 μ.μ.

To Top