Κάμπος στους παίκτες: “Είμαι Βραζιλιάνος με… ευρωπαϊκή κουλτούρα στο ποδόσφαιρο”

Η χθεσινή μέρα πέρα από την προπόνηση περιείχε και ομιλία-τακτική ανάλυση του παιχνιδιού με την Δόξα Δράμας από τον Κάμπος στους παίκτες. Άλλωστε, ήταν η πρώτη φορά που τους είχε όλους στη διάθεση του, καθώς όσοι αγωνίστηκαν την Κυριακή ακολούθησαν χαλαρό πρόγραμμα προπόνησης την Δευτέρα.

Ο Βραζιλιάνος φρόντισε για ακόμα μία φορά να μεταδώσει στοιχεία της φιλοσοφίας τους προς τους παίκτες. Χαρακτηριστική ήταν η ατάκα του: “Μπορεί να είμαι Βραζιλιάνος στην καταγωγή, αλλά έχω ευρωπαϊκή κουλτούρα όσον αφορά το ποδόσφαιρο…”.

Στη συνέχεια προχώρησε σε εξηγήσεις, τονίζοντας ότι δύο στοιχεία που του αρέσουν πολύ είναι το πάθος, που χαρακτηρίζει τις λατινικές χώρες και η εξυπνάδα που χαρακτηρίζει το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Ιδίως στο πρώτο σκέλος έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του Άρη στο παιχνίδι με την Δόξα. Δεν τον ικανοποίησε, ωστόσο, η διαχείριση του παιχνιδιού, κυρίως μετά το 75ο λεπτό.

Ο 57χρονος τεχνικός επεσήμανε δύο σημαντικά προβλήματα που παρατήρησε και στοίχισαν στην ομάδα σε εκείνο το διάστημα. Πρώτον, ότι οι παίκτες έχασαν αναίτια τις θέσεις τους στο γήπεδο, παρασυρόμενοι από το άγχος να σκοράρουν όσο πιο γρήγορα μπορούσαν και δεύτερο οι ανούσιες σέντρες στην αντίπαλη περιοχή την στιγμή που δεν υπάρχει βαρύ και ψηλό σέντερ φορ να τις διεκδικήσει.

Κυρίως αυτά τα δύο στοιχεία χρίζουν άμεσης αλλαγής σύμφωνα με τον έμπειρο τεχνικό, ώστε η ομάδα να εμφανιστεί σαφώς βελτιωμένη στα επόμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τον Άρη Ακροποτάμου.

To Top