ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η διαχείριση της διακοπής ενός μήνα από τον Καστρίτη

Έναν μήνα χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις έχει μπροστά του ο Άρης με το προπονητικό τιμ και τους παίκτες να καλούνται να αξιοποιήσουν αυτό το διάστημα για να βελτιώσουν ομαδικά αλλά και ατομικά κομμάτια του παιχνιδιού τους.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Την στιγμή που τα υπόλοιπα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα συνεχίζονται τουλάχιστον και την επόμενη εβδομάδα, η Basket League διακόπτεται (από σήμερα) για τέσσερις εβδομάδες και αρχίζει ξανά στις 2 Μαρτίου. Το All Star Game, το Κύπελλο Ελλάδας και οι προκριματικοί των εθνικών ομάδων για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019 είναι οι λόγοι αυτής της αγωνιστικής απραξίας που θα ακολουθήσει (και) για τον Άρη.

Ο Γιάννης Καστρίτης με τους συνεργάτες του έχουν οργανώσει το πλάνο για τις επόμενες ημέρες, που σαφώς περιλαμβάνει προπονήσεις και μέσα σε αυτό είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν και κάποια φιλικά παιχνίδια για να διατηρήσει η ομάδα τον αγωνιστικό της ρυθμό.

Αφενός αυτή η διακοπή δεν ωφελεί τον Άρη, που στους τελευταίους αγώνες είχε αποκτήσει ρυθμό και ψυχολογία με τις νίκες και τις καλές εμφανίσεις, αφετέρου αποτελεί μια καλή ευκαιρία για την πλήρη αποθεραπεία των τραυματιών, με κυριότερο όλων τον Δημήτρη Βεργίνη, ο οποίος απέχει από το ομαδικό πρόγραμμα τουλάχιστον δύο εβδομάδες.

Ωστόσο και οι Γκάρι Μπελ, Λάκι Τζόουνς, Διαμαντής Σλαφτσάκης και Μπορίς Νταλό αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών και θα έχουν την ευκαιρία τώρα να ξεκουραστούν και να επιστρέψουν στη συνέχεια στο 100% τους σε αγωνιστική δράση.

To Top