ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Όσο πιο ορθολογικά, τόσο το καλύτερο…

Ο Σάββας Παντελίδης βρέθηκε σε δύσκολη θέση την προηγούμενη εβδομάδα, άφησε στην άκρη τις… αχλημείες και πέτυχε το ζητούμενο.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο προπονητής του Άρη βίωσε μεγάλη πίεση το τελευταίο διάστημα και είναι απολύτως λογικό, καθώς ο καθένας κρίνεται από τις επιλογές του και στο ποδόσφαιρο κυρίως από τα αποτελέσματα.

Στα πρώτα δύο παιχνίδι με Λαμία και Λάρισα είχε αρκετές δικαιολογίες. Ειδικά στο πρώτο, όπου η ομάδα εμφάνισε μία τραγική εικόνα. Απουσίες από τραυματισμούς, έλλειψη εναλλακτικών επιλογών. Στην Λιβαδειά, η επιμονή του να χρησιμοποιήσει παίκτες σε άλλες θέσεις από την φυσική τους αποδείχθηκε μοιραία για την ομάδα.

Στην Ξάνθη, γύρισε στην… κανονικότητα, δίχως αλχημείες και ρίσκα άνευ λόγου και αιτίας. Με μία πιο ορθολογική ενδεκάδα ως προς τις επιλογές κατάφερε και πήρε το τρίποντο. Όπως και χθες. Έκανε σωστή διαχείριση των επιλογών του και στα δύο τελευταία παιχνίδια.

Πίεση στον Άρη πάντα θα υπάρχει, το ζητούμενο είναι να υπάρχει… γερό στομάχι να την αντέχει και να την μετατρέπει σε δημιουργική.

 

To Top