ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η διαχείριση του Ένινγκ των δύο αγώνων πριν την ρεβάνς με την ΑΕΚ

Το μυαλό όλων στον Άρη -θέλοντας και μη- είναι περισσότερο στον μεγάλο στόχο του Κυπέλλου, καθώς μέσω του πρωταθλήματος οι “κιτρινόμαυροι” πέτυχαν αυτό που ήθελαν, “κλείδωσαν” από νωρίς το ευρωπαϊκό “εισιτήριο”.

Ο Μίχαελ Ένινγκ έχει μπροστά του περίπου 15 μέρες για να προετοιμάσει κατάλληλα τον Άρη, για την ρεβάνς με την ΑΕΚ στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Μέχρι τότε, όμως, μεσολαβούν δύο ακόμα αναμετρήσεις για τα πλέι οφ της Super League, με τους “κιτρινόμαυρους” να αντιμετωπίζουν την Κυριακή τον Ολυμπιακό και την επόμενη εβδομάδα, στις 20 Ιουνίου, την ΑΕΚ στην Αθήνα, για το πρωτάθλημα όμως και την 3η αγωνιστική. Μόλις λίγα 24ωρα, πριν την σημαντική τους κόντρα για το Κύπελλο.

Αυτό που θέλει ο Γερμανός προπονητής του Άρη είναι να βρει όσο καλύτερο ρυθμό στο παιχνίδι του γίνεται ο βασικός κορμός της ομάδας. Δηλαδή οι έντεκα που αγωνίστηκαν στο αρχικό σχήμα κόντρα στον ΟΦΗ.

Για να γίνει αυτό και έτσι όπως έχει διαμορφωθεί το πρόγραμμα, είναι πιο λογικό να παίξουν εκ νέου την Κυριακή στον Πειραιά κι έπειτα να υπάρξουν αλλαγές, δηλαδή στον αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΚ. Κι αυτό, για να μην διακινδυνέψει μόλις λίγες μέρες πριν, η παρουσία κάποιου από τα βασικά στελέχη της ομάδας στο ματς του Κυπέλλου.

 

 

To Top