ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ξεκούραστος και με ψυχολογία ο Άρης, ξεκινά την προετοιμασία του για Πειραιά

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση του Άρη για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος της Super League η κυριακάτικη (14/6, 21:30) αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, για την 2η αγωνιστική.

Οι παίκτες του Άρη επιστρέφουν σήμερα το πρωί στις προπονήσεις, μετά το διήμερο ρεπό που αποφάσισε να τους δώσει ο Μίχαελ Ένινγκ, όντας ικανοποιημένος από την παρουσία τους το Σάββατο και θέλοντας παράλληλα να τους αποφορτίσει και να τους ξεκουράσει.

Πλέον, με την ψυχολογία σε πολύ καλά επίπεδα μετά την νίκη με ανατροπή απέναντι στον ΟΦΗ, οι “κιτρινόμαυροι” θα ξεκινήσουν την προετοιμασίας τους για τον αγώνα του “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.

Ο Άρης θέλει μία καλή εμφάνιση και το θετικό αποτέλεσμα στην έδρα των “ερυθρόλευκων” προκειμένου να απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο από τον ΟΦΗ και να πλησιάσει όσο πιο πολύ μπορεί την 4η θέση.

Το ζητούμενο, όμως, για τον Άρη αυτή την περίοδο είναι μέσω των αγώνων του πρωταθλήματος να προετοιμαστεί κατάλληλα για το ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Το θετικό για τον Γερμανό προπονητή του Άρη, είναι πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να διαχειριστεί από τον αγώνα με τον ΟΦΗ. Αντιθέτως, θα έχει και πάλι στην διάθεσή του τον Χαβιέ Ματίγια που εξέτισε την μία αγωνιστική της τιμωρίας του.

 

 

To Top